Цікава та корисна інформація

10 дітей, які стали мільйонерами ще до того, як подорослішали

найбагатші діти світу

Всі ми в дитинстві хотіли стати мільйонерами і накупити собі море солодощів, придбати іграшки, про які давно мріяли, з’їздити в Діснейленд і, звісно, ж здійснити найзаповітніші мрії мами з татом. Але це були лише мрії перед сном, бо де ж у дитини візьметься мільйон, коли навіть далеко не всі дорослі здатні його заробити? А тому єдиними нашими грошима залишалися справжні “зелені” – зелені листочки з дерев.

Однак, не всім дітям доводиться обходитися лише такою “зеленню”. Представляємо вам 10 дітей, які стали справжніми мільйонерами ще до того, як подорослішали – і до речі, більшість із них – діти звичайних і зовсім не багатих батьків.

1. Ізабелла Барретт

10 дітей - мільйонерів

Ця мила дівчинка свій перший мільйон заробила, коли їй було всього 4 роки – успіх і славу їй принесла перемога в популярному у США конкурсі краси серед маленьких дівчаток “Toddlers & Tiaras”. А вже через кілька років від імені Ізабелли стали випускати одяг і прикраси для дітей марки Glitzy Girl. При чому, дизайн більшості моделей для своїх колекцій дівчинка розробляє самостійно.

Життя Ізабелли для багатьох може здатися казкою, однак насправді 12-річній дівчинці (Ізабелла народилася у 2006 році) у своєму такому юному віці вже доводиться багато працювати. Вона регулярно зустрічається із діловими партнерами, затверджує рекламні кампанії і самостійно розпоряджається власним величезним статком.

2. Райан

10 дітей - мільйонерів

Райан став відомим та почав заробляти гроші завдяки своїм батькам – при чому, у досить популярний сьогодні серед молоді спосіб. 6-річний хлопчик є блогером на YouTube.

Батьки почали викладали відео на канал в YouTube, де хлопчик просто бавився улюбленими іграшками. А коли відео з ним почало набирати тисячі переглядів, сім’я вирішила створити блог Райана, де він робить огляди найцікавіших та найновіших іграшок і ділиться своїми враженнями.

За 2 роки на канал хлопчика підписалися понад 14 млн осіб. Тепер виробники іграшок стоять в черзі, щоб замовити огляд своєї продукції у Райана. А його дохід вже перевищує $11 млн.

3. Ріко Родрігес

10 дітей - мільйонерів

Зараз Ріко всього 20 років (народився у 1998), але на його банківському рахунку вже лежить $4 млн. В 6-річному віці хлопчика помітили продюсери на кінокастингу – і відтоді його карєра актора почала стрімко набирати обертів.

Сьогодні фільмографія хлопця налічує більше 40 фільмів найрізноманітніших жанрів та форматів – від ситкомів до повнометражного кіно. Крім того, хлопця часто запрошують озвучувати мультфільми, а нещодавно він навіть видав книгу власного авторства “Reel Life Lessons … So Far”.

4. Джордан Кейсі

10 дітей - мільйонерів

Юний комп’ютерний геній – саме так називають цього 16-річного хлопця з Ірланлії. Коли хлопчику було всього 9 років – він вже навчився програмувати, а в 12 створив гру “Інопланетні кулі проти людей”, яка за три дні стала бестселером на iTunes.

Раніше батьки хлопця переживали, що той весь час просиджує за комп’ютером і приділяє мало уваги навчанню. А тепер вони самі працюють на свого 16-річного сина і допомагають йому в управлінні власної IT-компанії і декількох стартап-проектів.

Наприклад, Джордан розробив такі проекти як Teach Ware (Мережа Вчителів) – додаток для вчителів, де вони можуть зберігати необхідну їм інформацію в Мережі та Kids Code, який пропонує підліткам одночасно і онлайн гру, і вивчення програмування.

Що ж до статку Джордана, то він  не називає точної суми, але і не приховує, що є доларовим мільйонером.

Читайте також: 8-річний хлопчик з Бельгії вже закінчив школу та отримав запрошення в університети з усього світу

5. Валентина Палома Піно

ВАЛЕНТИНА ПАЛОМА ПІНО

Ця 11-річна дівчинка – донька відомої голлівудської актриси Сальми Хайєк і одного зі 100 найбагатших людей світу – бізнесмена Франсуа-Анрі Піно. Наразі дівчинка ще не проявила себе в творчості чи науці, однак завдяки знаменитим та заможним батькам на її рахунку вже міститься $12 млн.

6. Принц Джордж Кембриджський

10 дітей - мільйонерів

Майбутнього спадкоємця британського престолу Принца Джорджа Кембриджського вже називають найвпливовішою дитиною планети – що б не надів маленький принц, речі того ж бренду відразу скуповуються з полиць магазинів.

Британці просто шаленіють від свого 5-річного маленького принца. Аналітики підрахували, що маленький Джордж приносить в економіку своєї країни щорічний дохід в $ 2,3 млрд. А його особистий статок оцінюється більш ніж в $ 1 млрд.

Принц Джордж Кембриджський, правнук королеви Єлизавети II, сьогодні займає третє місце у лінії спадкування престолу (після діда Чарльза та батька Вільяма).

7. Сурі Круз

10 дітей - мільйонерів

12-річну Сурі Круз – дочку відомого зіркового подружжя Тома Круза і Кеті Холмс – називають однією з найбільш балуваних дітей. Один тільки її гардероб оцінюють в більше ніж $3 млн, а ляльковий будиночок, який Сурі отримала в подарунок на Різдво, легко зрівняється за вартістю з житлом звичайної людини. Крім того, батьки відкрили дівчинці рахунок на кілька сотень мільйонів доларів.

8. Вів’єн і Нокс Джолі-Пітт

10 дітей - мільйонерів

Весь світ захоплюється 10-річними близнятами – сином та донькою найвідомішої та найскандальнішої пари Голлівуду – Анджеліни Джолі і Бреда Пітта. Перша фотографія новонароджених близнюків була продана ЗМІ за $14 млн, ставши в результаті найдорожчим за всю історію фото знаменитостей.

Загальний статок усіх шести дітей Джолі-Пітт налічує близько $ 70 млн, однак, як стверджують в ЗМІ, Нокс і Вів’єн є трохи багатшими за своїх чотирьох братів і сестер.

9. Деннілін Хоуп Біркхед-Маршалл

10 дітей - мільйонерів

Коли дівчинці був всього лише 1 рік, її мати – відома модель та актриса Анна Ніколь Сміт, померла (за офіційною версією, від передозування ліків), залишивши доньці у спадок $10 млн. Крім того, дівчинка успадкувала ще $49 млн внаслідок розподілу спадщини першого чоловіка Анни Ніколь, 89-річного мільярдера, який помер ще до її народження.

Зараз Деннілін живе зі своїм татом Ларрі Біркхедом як цілком звичайна дитина: вона вчиться в школі, займається співом і танцями.

10. Мулай аль-Хасан

найбагатші діти світу

15-річний Мулай аль-Хасан – син короля Марокко Мухаммеда VI і принцеси Лалли Сальми. Згідно з марокканським законодавством, хлопець є спадкоємцем престолу. Сьогодні він є найбагатшою дитиною в світі: його статки налічують $2,5 млрд.

Зараз Мулай навчається в мусульманській релігійній школі та часто супроводжує свого батька на офіційних прийомах.

Читайте також: 10 ДІТЕЙ, ЯКІ ВИЖИЛИ НА “ТИТАНІКУ” ТА ЇХНІ НЕЙМОВІРНІ ІСТОРІЇ ПОРЯТУНКУ

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

Корови вбивають більше людей в рік, ніж акули

Подорожі

Карантин


Читайте також