Цікава та корисна інформація

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

Іноді, після напруженого робочого дня хочеться просто розслабитися і подивитися красивий фільм. Фільм, де історія, навіть якщо вона вигадана – душевна і задіває за живе. А що здатне розчулити вас найбільше? Історія кохання між чоловіком та жінкою? Смерть близької людини? Чи, може, неймовірна любов між собакою та хазяїном?

Переважно над фільмами плачуть жінки – вони емоційніші і сприймають все близько до серця. Однак наведені далі фільми переконають вас: зворушлива історія здатна розчулити навіть найтвердошкіріших чоловіків.


Увага! Перегляд даних фільмів може викликати тимчасову закладеність носа та підвищене сльозовиділення. На час перегляду краще запастись носовичками.

1. “Життя прекрасне”

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

В’язень нацистського концентраційного табору в Італії щосили намагається вижити і врятувати не лише життя, а й психіку свого маленького сина. До табору вони потрапили через те, що євреї. Слідом за ними добровільно пішла і дружина чоловіка, хоч вона й італійка.

Батько робить все щоб урятувати життя синові, і придумує історію про місце, де вони знаходяться. Він каже хлопчику, що все що відбувається навколо – гра за великий приз, тому його син впевнений, що життя прекрасне…

Попередження: Ви розчулитесь, коли усвідомите, як любляча людина може захистити вас від жахливого болю і насильства.

2. “Святий Вінсент”

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

Це історія про незвичайну дружбу між 12-річним хлопчиком Олівером, чиї батьки нещодавно розлучилися та старим п’яницею Вінсентом, який, м’яко кажучи, веде не надто хороший спосіб життя.

Тим не менше, старий стає хорошим наставником хлопчикові, який залишається його єдиним другом.

Попередження: Ви будете сміятися з веселих пригод головних героїв і полюбите їх, аж раптом все піде шкереберть…

3. “Марлі і я”

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

Це історія про закохану пару і їхнього собаку – білого лабрадора Марлі, який пережив із ними найсумніші і найщасливіші моменти їхнього життя: народження і зростання дітей, сварки і примирення, взлети і падіння. Однак попри це собака завжди вносив у родину відчуття любові і затишку.

Попередження: Якщо у вас колись був собака, якого ви любили так само сильно, ймовірно, ви не зможете додивитися цей фільм до кінця.

4. “1 + 1”

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

Це фільм про абсолютно різних людей. Дрісс веселий, нахабний і невгамовний, Філіп – освічений, серйозний і… паралізований. Однак дуже швидко їхні стосунки переростають у дружбу. Дрісс навчить Філіпа по-справжньому розважатися і радіти життю, незважаючи ні на що.

Попередження: Ви зрозумієте, що дружба не має расових і культурних перешкод, а одна людина може вдихнути у вас нове життя.

Читайте також: 10 РОМАНТИЧНИХ ФІЛЬМІВ ІЗ ЗАПАХОМ ОСЕНІ

5. “Станція Фрутвейл”

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

Фільм знято на основі реальних подій. Це історія про Оскара Гранта – темношкірого 22-річного життєрадісного хлопця із Сан-Франциско, який обожнював свою маленьку дочку та дружину і був зразковим сином для матері, а ще він любив погомоніти з друзями у дворі свого рідного району…

Це зовсім недалеко від станції “Фрутвейл”, де напередодні Нового 2009 року його з абсолютно невідомих причин застрелив поліцейський.

Попередження: Фільм покаже історію молодого хлопця, який намагається знайти сенс в житті і для якого в один момент це життя раптово обривається.

Читайте також: 7 ФІЛЬМІВ, ЗАСНОВАНИХ НА РЕАЛЬНИХ ПОДІЯХ, В ЯКІ СКЛАДНО ПОВІРИТИ

6. “Хлопчик в смугастій піжамі”

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

Ще один фільм на тему концентраційних таборів. Цього разу – про незвичайну дружбу між єврейським хлопчиком, що перебуває у таборі та сином начальника цього табору. Це два абсолютно різні світі, які випадково зустрілися по обидва боки колючого дроту і стали друзями.

Попередження: Ви розчулитесь, коли усвідомите, що діти не розуміють, що таке концентраційний табір і війна. Вони хочуть дружити, гратися і любити.

7. “Небраска”

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

Літній і самотній Вуді Ґрант, в якого все чіткіше проявляються симптоми хвороби Альцгеймера, отримує листівку, в якій ідеться про те, що Вуді виграв 1 млн $. Однак гроші можна забрати лише приїхавши в Лінкольн, штат Небраска.

Усі довкола намагаються переконати чоловіка, що це брехня. І лише його син вирішує супроводити батька в поїздці, щоб отримати приз. Ви будете вражені, коли дізнаєтеся, чому чоловік так одержимий призом.

Попередження: Тримайте телефон поруч. Після перегляду ви неодмінно захочете подзвонити своєму батькові.

8. “Хатіко: вірний друг”

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

Реальна історія про дружбу професора та його собаки, яка стала відомою на весь світ. Щодня пес проводжав і зустрічав свого власника Паркера на вокзалі. Але одного разу на роботі чоловік несподівано помер… Того дня вірний собака так і не дочекався свого господаря.

Не зважаючи на це, Хатіко протягом 9 років, щовечора приходив на вокзал зустрічати хазяїна і чекав його до останнього поїзда, до кінця свого життя.

Попередження:  Неважливо, скільки вам років, наскільки ви сильний (брутальний чи емоційно стійкий) – ви будете плакати, як мала дитина.

9. “Теорія всього”

10 фільмів, які здатні розчулити навіть чоловіків

Ця кінострічка – це розповідь про життя відомого вченого, науковця, фізика Стівена Хокінга. І якщо ви подумали, що це фільм лише про його професійні досягнення – ви помиляєтеся. В першу чергу це історія про знайомство з майбутньою дружиною і їхню спільну боротьбу з невиліковною хворобою …

Попередження: Ви будете вражені силою кохання і тим, як воно долає усі перешкоди, навіть якщо ці перешкоди нездоланні.

10. “Куди приводять мрії”

фільми, які здатні розчулити

Фільм знято за однойменною книгою Річарда Метісона та удостоєний премії «Оскар» за найкращі візуальні ефекти. Це фантастична історія про закохану пару – Кріса та Енні, життя яких в один момент руйнується через нещасний випадок: в автокатастрофі гине двоє їхніх дітей, а через деякий час за таких же обставин помирає і сам Кріс. Він потрапляє в рай – саме той, який вони з дружиною хотіли мати ще за життя. Але його дружина, не витримавши горя, покінчила з життям і потрапила в пекло.

Чи зможуть закохані знову бути разом? І куди їх приведуть їхні мрії?

Попередження: Після фільму ви переглянете і переусвідомите свої мрії.

Читайте також:

10 РОМАНТИЧНИХ ФІЛЬМІВ ІЗ ЗАПАХОМ ОСЕНІ

7 ФІЛЬМІВ, ЗАСНОВАНИХ НА РЕАЛЬНИХ ПОДІЯХ, В ЯКІ СКЛАДНО ПОВІРИТИ

20 НАЙКРАЩИХ МУЛЬТФІЛЬМІВ ВІД DISNEY ТА PIXAR

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

50 тисяч клітин у вашому тілі відмирають і замінюються на нові в той час, як ви читаєте це речення

Подорожі

Карантин


Читайте також