Цікава та корисна інформація

Топ-10 найкращих пляжів світу

найкращі пляжі світу

Як, все таки, складно уявити справжній літній відпочинок, канікули, відпустку чи медовий місяць без моря, сонця, пальм та неймовірних пляжів, де час зупиняється, щоденні турботи зникають, а душа відчуває себе у раю.

А якщо ви ще досі не обрали, куди саме мрієте відправитись на відпочинок – представляємо вам топ-10 найкращих пляжів світу 2018 за версією популярного американського туристичного веб-сайту TripAdvisor. Можливо, цей список надихне вас на пошуки свого ідеального місця відпочинку, або ж ви оберете щось із представлених нижче варіантів.

10. Плайя Норте (Ісла-Мухерес, Мексика)

Топ-10 найкращих пляжів світу

Плайя Норте – один з найкрасивіших куточків Мексики, що розташувався на так званому Острові Жінок – Ісла-Мухерес. Плайя Норте підійде для тих, хто обожнює піщані пляжі, океан, пальми та сонячні ванни. А ще це ідеальне місце для сноркелінгу – плавання під поверхнею води з маскою і дихальною трубкою.

9. Баваро (Домінікана)

Топ-10 найкращих пляжів світу

Баваро – це не лише пляж із білим піском та пальми, а й безліч готелів з басейнами, аквапарками та безліччю розваг. Завдяки кораловому рифу, високих хвиль тут немає, тож спокій та релакс буквально огорнуть вас.

Читайте також: ЩО ПОЧИТАТИ ЛІТОМ: ТОП-10 ЛІТНІХ КНИЖОК

8.Севен-Майл-Біч (Негрил, Ямайка)

Топ-10 найкращих пляжів світу

Севен Майл Біч – це п’ять з половиною кілометрів білосніжного піску і неймовірної морський блакиті. Цей пляж справедливо називають одним з найкрасивіших пляжів Карибського басейну. В давнину цей райський закуток належав піратам, а тепер – це затишне місце відпочинку для туристів з усього світу.

7. Клірвотер (Флорида, США)

Топ-10 найкращих пляжів світу

Вже з самої назви зрозуміло, що на Клірвотер надзвичайно чиста вода та цукрово-білий пісок. У 2018 році Клірвотер був визнаний найкращим пляжем в США. Він також є єдиним пляжем з у сіх Штатів, який увійшов до списку кращих в світі.

6. Ла-Конча (Доностія-Сан-Себастьян, Іспанія)

Топ-10 найкращих пляжів світу

Тут є все, щоб відчути себе королем світу: гірські пейзажі, живописні узбережжя та шикарні вілли з видом на океан. Якщо мрієте, щоб весь світ належав лише вам – відправляйтесь в колоритну Іспанію на Ла-Конча.

Читайте також: 10 КОСМІЧНИХ ПЕЙЗАЖІВ, ЯКІ НАСПРАВДІ МОЖНА ЗУСТРІТИ НА ЗЕМЛІ

5. Севен-Майл-Біч (Кайманові острови)

Топ-10 найкращих пляжів світу

Якщо мрієте про круїз із зупинкою на неймовірному пляжі – вам на Кайманові острови, а точніше на популярний Севен-Майл-Біч. Окрім іншого, тут є безліч ресторанів, клубів, готелів та кафе, а ще тут пропонують безліч варіантів для активного відпочинку.

4. Ігл-Біч (Аруба)

Топ-10 найкращих пляжів світу

Ще один Карибський пляж, де, здається, ідеальним є все: бірюзово-смарагдові води Карибського моря, білий піщаний пляж та тропічний клімат.

Читайте також: ТОП-10 НАЙМЕНШИХ КРАЇН СВІТУ: НАСЕЛЕННЯ ІЗ 30 ОСІБ ТА ЛИШЕ ОДИН СУПЕРМАРКЕТ

3. Варадеро (Куба)

Топ-10 найкращих пляжів світу

Кокосові пальми, безкрайнє голубе небо, що на горизонті зливається з океаном та білий, мов сніг, пісок – ось прості секрети популярності цього неймовірно красивого кубинського пляжу.

2. Байя-до-Санчо (Фернанду-ді-Норонья, Бразилія)

Топ-10 найкращих пляжів світу

Непрохідні бразильські джунглі простягаються майже до узбережжя, що робить прекрасний пляж Байя-д0-Санчо важкодоступним і тим самим таким привабливим для туристів. Адже хто ж не захоче відчути себе бодай на декілька днів Робінзоном і побути наодинці зі своїми думками та віднайти гармонію в собі?

1. Грейс-Бей (Теркс і Кайкос)

Топ-10 найкращих пляжів світу

Найкрасивіший пляж світу – Грейс-Бей, що розташований на островах Теркс і Кайкос, носить таке почесне звання вже декілька років поспіль, і недарма. Кришталево чиста вода, білий пісок та неймовірні пейзажі роблять це місце неповторним, а ваш відпочинок – незабутнім.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Все, що можна уявити – реально»

Пабло Пікассо

Чи знали Ви, що...

Топ 5 головних правил вирощування кімнатної троянди

Подорожі

Карантин


Читайте також