Цікава та корисна інформація

Топ-10 наймиліших дитинчат тварин: ви не зможете не посміхнутися

Топ-10 наймиліших дитинчат тварин

Природа недарма наділила всіх дитинчат такою чарівною зовнішністю: адже це поки що беззахисні, маленькі створіння, які потребують любові, піклування і тепла. І не має значення, чи це майбутній хижак, чи велетень зі світу тварин – усі в дитинстві виглядають однаково мило та заворожуюче.

Наступні 10 дитинчат тварин виглядають по-особливому красиво. Їх так і хочеться пригорнути до себе і не відпускати зі своїх обіймів ніколи!

Попередження: після перегляду наступних фото настрій покращується миттєво!

10. Дитинча жирафа

Топ-10 наймиліших дитинчат тварин

Жирафи всім відомі своїм незрівнянним ростом. Навіть малюк жирафа має висоту від 1,7 до 2 метрів. Тобто, таке дитинча може бути вищим за дорослу людину. Вони також можуть ходити і навіть бігати одразу через кілька годин після народження. Але коли ви побачите, яке це миле дитинчатко насправді ніжне та тендітне, ви забудете про його розміри і будете любуватися цим малюком до безкінечності.

9. Дитинча панди

Топ-10 наймиліших дитинчат тварин

Ці милі чорно-білі ведмедики вже давно завоювали любов всього світу. Щоправда, народжуються вони сліпі й майже голі, вагою не більше 150 г. Перші три тижні самиця практично постійно сидить, не випускаючи малюка з передніх лап. Однак дитинча швидко росте і вже наприкінці першого місяця в нього відростає характерне хутро з чорними плямами.

https://www.youtube.com/watch?v=67B-BOKpTuU

8. Кроленя

милі дитинчата тварин

Дитинчатко кролика нагадує м’яку плюшеву іграшку – і саме такими вони є – милими, м’якими та пухнастими. Кроленята народжуються голими і сліпими, але швидко обростають шерстю та вчаться гратися, бігати і самостійно харчуватись.

7. Дитинча пінгвіна

Топ-10 наймиліших дитинчат тварин

Маленькі пінгвінята народжуються в один і той самий час і з тритижневого віку починають об’єднуватися в своєрідні тісні групи – “ясла”. У яслах може бути від 3 до 64 пташенят. Таким чином спільно вони обороняються від хижаків, гріються та вчаться виживати. Цікаво, що усі пінгвіни моногамні і обирають собі пару на все життя, тож у братиків та сестричок пінгвінят одні і ті ж батьки.

6. Левеня

Топ-10 наймиліших дитинчат тварин

Левенята народжуються сліпими і безпорадними, але ростуть і вчаться дуже швидко. Як і всі кішки, в дитинстві леви дуже грайливі та непосидючі і звісно ж, напрочуд милі.

5. Оленя

Топ-10 наймиліших дитинчат тварин

Оленятко, мабуть, у багатьох одразу асоціюється із відомим мультфільмом студії Disney – “Бембі”. У більшості видів оленів дитинчата народжуються з характерними білими плями на тілі, що допомагає їм залишатися прихованими від хижаків. А довгі ноги, маленькі хвости, забарвлення та привабливі ріжки роблять оленів одним з найкрасивіших ссавців у світі.

Читайте також:

4. Слоненя

Топ-10 наймиліших дитинчат тварин

Слони славляться формування міцних зв’язків один з одним, особливо слоненяти з матір’ю. І це зрозуміло, оскільки одна самка здатна народити лише одне слоненя, яке, між іншим, народжується з вагою у 100 кг. Слоненята дуже кумедні, люблять гратися і, як будь-які інші діти, досліджувати і вивчати цей світ.

3. Дитинча їжака

Топ-10 наймиліших дитинчат тварин

Маленькі, наче курчата, їжачки дуже милі та красиві. Їхні голки більшу частину часу лежать рівно на спині, тож абсолютно не колються і людина може легко взяти цього малюка в руки. Цікаво, що за одну вагітність самки народжується до аж 10-ти малят їжаків.

2. Цуценята

цуценята

Собака – друг людини, це відомо всім. І кожен з вас, мабуть, зможе назвати безліч причин, за що варто любити собак. І окрім їхнього темпераменту та відданості, собаки ще й виглядають дуже красиво. А особливо – маленькі цуценята: грайливі, милі, неначе іграшкові песики, які так потребують піклування та уваги не можуть залишити байдужим нікого довкола.

Читайте також:

1. Кошенята

кошенята

Крихітне тіло, невинне обличчя, приваблива пухнаста шерсть, м’якість і грайливий характер роблять їх кошенят одним з найкрасивіших дитинчат у світі. Кошенята, якої породи вони б не були, дуже грайливі та активні, а рівень їхньої краси просто зашкалює.

Читайте також:

Можна поділитись з друзями:


Читайте також