Цікава та корисна інформація

Не тільки “Друзі”: 10 популярних комедійних серіалів, які можна передивлятися вічно

10 популярних комедійних серіалів

Кажуть, всі люди на планеті Земля діляться на два типи: ті, хто переглядають всі сезони “Друзів” по нескінченному колу і ті, хто ніколи не дивився цей серіал. Хтось якось навіть написав, що “Справжні любителі “Друзів” не бояться дивитись 10-й сезон, бо за ним завжди йде 1-й”.

Дійсно, фанатам “Друзів” складно знайти собі інший серіал для перегляду, однак, як то кажуть, слід не боятися спробувати щось нове. Тим паче, що кіноіндустрія на місці не стоїть і вибір ситкомів з не менш цікавим сюжетом, жартами та геніальними акторами дуже великий.

Deztop підібрав для вас 10 популярних комедійних серіалів, які змусять вас сміятися і переглядати улюблені серії знову і знову.

1. Теорія Великого вибуху / The Big Bang Theory

10 популярних комедійних серіалів

Американський ситком про двох хлопців-фізиків, чудних ботанів, яким не надто щастить в стосунках і абсолютно різних дівчат, які вливаються в життя хлопців, наповнюючи його новим досвідом та пригодами.

Назва серіалу “The Big Bang Theory” є англійською грою слів: З одного боку назва серіалу походить від найменування фізичної теорії утворення Всесвіту в результаті великого вибуху. З іншого – сленговий вислів “Big Bang” у англосаксонській культурі позначає чоловічий оргазм. Таким чином назва телесеріалу обігрує дві сторони головних героїв: і їхні відносини з наукою, і їхні відносини з дівчатами.

2. Як я зустрів вашу маму / How I Met Your Mother

10 популярних комедійних серіалів

Цей серіал, мабуть, найбільш схожий в ідейному плані на “Друзів” і рекомендований до обов’язкового перегляду усім, хто обожнює цей культовий серіал.

Протягом 9-ти сезонів батько розповідає дітям “дуже коротку історію” про події зі свого життя та з життя своїх друзів у Нью-Йорку 2000-х років і раніше і найголовніше – про те, як він, зовсім звичайний хлопець, зустрів їхню приголомшливу маму.

3. Клініка / Scrubs

10 популярних комедійних серіалів

Цей американський ситком про молодих лікарів Джона Доріана та його друга Крістофера Тьорка, які тільки-но закінчили навчання, і вийшли на роботу в клініку як інтерни. Тут вони зустрічають нових друзів та, звісно, наставників: хитрого директора Боба Келсо, лікаря Кокса, який, будучи медиком, ненавидить людей, та старшу медсестру Карлу Еспіносу.

Незважаючи на приналежність серіалу до жанру комедії, поряд зі смішними в ньому присутні і серйозні, драматичні моменти і сцени.

4. У Філадельфії завжди сонячно / It’s Always Sunny in Philadelphia

10 популярних комедійних серіалів

Цей веселий американський ситком про чотирьох друзів – Чарлі, Мака, Денніса і його сестри Діандри. Ну і звичайно ж Френка – батька Денніса і Діандри. Героїв об’єднує те, що вони є співвласниками глухого ірландського бару Paddy’s Pub в жахливому районі Філадельфії. Чесно кажучи, неясно для чого вони його взагалі тримають, але…

Ця компанія точно зарядить вас позитивом і покаже, на що здатні справжні друзі.

5. Американська сімейка / Modern Family

Modern Family

Американська сімейка – це історія про три абсолютно різні американські сім’ї: мати-домогосподарку Клер із звичайною традиційною сім’єю, її батька Джея, що одружений із удвічі молодшою за нього жінкою та брата Мітчелла, який разом зі своїм гей-партнером удочерили в’єтнамську дитину.

Життя у цієї родини точно веселе та сповнене пригод!

6. Кремнієва долина / Silicon Valley

“Кремнієва долина” – це веселий серіал про шістьох молодих дивакуватих програмістів, які створили додаток, в основу якого покладений революційний алгоритм. Утім, бути винахідливим розробником та гарним підприємцем, як виявилося, зовсім не те ж саме.

Ця історія весело розповість вам про “окремий вид людства” – айтішників, їхні пригоди та геніальні розробки.

7. Офіс / The Office

10 популярних комедійних серіалів

Слоган серіалу попереджає: “Цей серіал для тих, у кого бос – кретин”. Однак у самому ситкомі все навпаки: якраз-таки бос намагається зробити трудові будні своїх підлеглих яскравішими і різноманітнішими.

Втім, працівники офісу вже звикли до дивацтв свого начальника, тим паче, що й без нього у них вистачає справ: вони люблять, радіють, сваряться і займаються масою інших “корисних речей” у свій робочий час.

8. Усі люблять Реймонда / Everybody Loves Raymond

10 популярних комедійних серіалів

“Усі люблять Реймонда” – це американський ситком про життя молодого подружжя Реймонда та Дебри, у яких аж троє дітей – дівчинка Еллі та близнюки Майкл і Джеффрі. І, здавалося б, життя у них просто чудове, якби не одне але: по сусідству із ними живуть батьки Реймонда та його старший брат-невдаха.

На основі американського серіалу було знято також російський аналог – телесеріал “Вороніни”.

9. Типу щастя / Happyish

10 популярних комедійних серіалів

Серіал “Типу щастя” від творців вже згаданих вище “Офісу” та “Клініки” так само веселий і цікавий – як же інакше! Головний герой – Том Пейн – переживає кризу середнього віку і починає вести власну боротьбу проти “традиційного” щастя, нав’язаного суспільством.

Опинившись на середині шляху, залишивши позаду молодість, він переосмислює своє життя і змінює все: починаючи від думок, і закінчуючи способом життя.

10. Красені / Entourage

10 популярних комедійних серіалів

Комедійний серіал “Красені” (оригінальна назва – “Антураж”) показує історію буднів голлівудської кінозірки – актор Вінсент Чейз та трьох його вірних друзів. Усі вчотирьох вони живуть у великому будинку Чейза, поринають у розкішне життя, де постійно проводяться вечірки, тусовки та фестивалі.

У серіалі знялася велика кількість популярних зірок, зокрема Крістіна Агілера, Джеймс Кемерон, Кені Вест та навіть Віталій Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20 НАЙКРАЩИХ МУЛЬТФІЛЬМІВ ВІД DISNEY ТА PIXAR

10 РОМАНТИЧНИХ ФІЛЬМІВ ІЗ ЗАПАХОМ ОСЕНІ

7 ФІЛЬМІВ, ЗАСНОВАНИХ НА РЕАЛЬНИХ ПОДІЯХ, В ЯКІ СКЛАДНО ПОВІРИТИ

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

Повідомлення ззовні надходять у мозок людини зі швидкістю 360 кілометрів на годину

Подорожі

Карантин


Читайте також