Цікава та корисна інформація

В США розіграють рекордний в історії світу джек-пот – 1,6 млрд доларів

Рекордний в історії США виграш в лотерею

Хто ж із нас не мріяв виграти в лотерею? Тільки уявіть: ви стираєте декілька виграшних цифр – і вже наступного дня прокидаєтеся мільйонером! Справжня казка, чи не так?

А нещодавно американська лотерея Mega Millions повідомила про накопичення рекордного в історії США, та й усього світу загалом, виграшу, який складає… увага: 1,6 мільярдів доларів США!

Рекордний в історії США виграш в лотерею

Американська лотерея Mega Millions на днях повідомила про накопичення рекордного виграшу – 1,6 млрд доларів. Наразі це найбільша потенційна перемога в історії США.

До цих пір рекорд належав американській лотереї Powerball – в 2016 році джек-пот лотереї становив 1,59 мільярдів доларів.

У випадку з лотереєю Mega Millions, попередній її рекорд становив 656 мільйонів доларів. Тоді, у 2012 році, джек-пот розділили одразу три переможці: зі штатів Іллінойс, Канзас і Меріленд.

Рекордний в історії США виграш в лотерею

Цього ж року Mega Millions зробив колосальний стрибок у своєму виграші. Ще у п’ятницю, 19 жовтня, джек-пот лотереї становив мільярд доларів. Однак, оскільки ніхто так і не вгадав виграшні номери (15, 23, 53, 65, 70 і 7), джек-пот не розіграли і буквально за тиждень він виріс до 1,6 мільярдів доларів.

Квиток від лотереї Mega Millions в США коштує 2 долари. Однак газета “The New York Times” прогнозує, що шанси виграти цю лотерею складають … всього один до 302 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 НАЙДОРОЖЧИХ БРЕНДІВ СВІТУ

А який рекордний виграш в лотерею зафіксовано в Європі?

Найбільша європейська грошова лотерея – евроджекпот – доступна в країнах ЄС з 2012 року. Найбільший джек-пот лотереї наразі складає 90 мільйонів євро. Аби перемогти, необхідно правильно вгадати 5 чисел із 50 номерів і два числа з 10.

Вартість квитка коштує приблизно 3 євро.

Рекордний в історії США виграш в лотерею

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ТОП-10 НАЙДОРОЖЧИХ БРЕНДІВ СВІТУ

ОПРИЛЮДНЕНО РЕЙТИНГ НАЙДОРОЖЧИХ ДЛЯ ЖИТТЯ МІСТ СВІТУ. ЯКЕ МІСТО ЙОГО ОЧОЛЮЄ?

ТОП-20 НАЙДИВНІШИХ РЕКОРДІВ ГІННЕСА

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

85% всіх захворювань у світі передаються за допомогою води.

Подорожі

Карантин


Читайте також