Цікава та корисна інформація

Топ-15 найромантичніших пісень всіх часів

Топ-15 найромантичніших пісень всіх часів

Як найкраще висловити свої почуття? Як створити романтичну атмосферу? Тільки за допомогою музики. Саме музика може без зайвих слів передати все, що на душі, викликати сплеск найтепліших емоцій і залишити по собі незабутні враження.

Наступні 15 пісень – мабуть, одні з найромантичніших хітів всіх часів, які ви чули вже не раз, однак таку безсмертну музику можна слухати знову і знову. Deztop пропонує вам зануритися на наступні декілька хвилин в неймовірну атмосферу кохання і послухати найромантичніші пісні світу.

1. Whitney Houston – I Will Always Love You

Культова пісня Вітні Х’юстон “Я завжди любитиму тебе”, що стала саундтреком до фільму “Охоронець” по праву вважається однією з найромантичніших пісень світу.

Однак мало хто знає, що спочатку цю пісню виконувала зовсім інша співачка – Доллі Партон. Саме вона і написала слова до пісні у 1974 році, присвятивши її своєму коханому. А вже в 1992 році свою версію пісні випустила Вітні Х’юстон, отримавши за виконання “Греммі” та безліч інших нагород.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ФІЛЬМІВ, ЯКІ ЗДАТНІ РОЗЧУЛИТИ НАВІТЬ ЧОЛОВІКІВ

2. Chris De Burgh – Lady In Red

Культова пісня ірландського співака і автора пісень Кріса Де Бурга “Lady In Red” (“Леді в червоному”) вперше зазвучала в 1986 році. Сам співак зазначає, що присвятив цю пісню своїй дружині Діані, а сама композиція про те, як він вперше в житті її зустрів і покохав.

3. Michael Bolton – When a Man Loves a Woman

Хіт 90-х років, культова пісня Майкла Болтона “Коли чоловік кохає жінку” стала справжнім гімном усіх закоханих чоловіків. Сам співак отримав за цю композицію “Греммі” в номінації “Найкраще чоловіче вокальне поп виконання”.

4. Joe Cocker – You are so beautiful

Пісню “You are so beautiful” спочатку виконував Біллі Престон, однак знають її всі завдяки чуттєвому виконанню Джо Кокера. І хоч сьогодні всі знають цю композицію як романтичну пісню про красу коханої (“Яка ти прекрасна”), однак сам автор пісні, Престон, завжди обурювався, коли пісню сприймали саме так. Адже, як він зізнався, він присвятив її своїй матері.

5. Charles Aznavour – Une Vie D’amour

Гімн кохання – пісня “Вічна любов” Шарля Азнавура, написана1981 року. Оригінальна версія була виконана Азнавуром і Мірей Матьє французькою мовою і прозвучала в фільмі “Тегеран-43”. Пісня була перекладена багатьма мовами, однак, погодьтеся, що особливого шарму їй надає саме “мова кохання” – французька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДОВКОЛА СВІТУ ЗА 15 ПІСЕНЬ: ТОП-15 СУЧАСНИХ ХІТІВ З РІЗНИХ КРАЇН СВІТУ

6. John Legend – All of Me

“All of Me” (“Всього себе”) – пісня американського автора-виконавця Джона Стівенса (псевдонім “Джон Ледженд”), яку він присвятив своїй дружині. Ця романтична композиція вперше прозвучала у 2013 році і відтоді вже стала справжнім хітом побачень, освідчень і весіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 ПІСЕНЬ ДЛЯ НЕЗАБУТНЬОЇ ВЕСІЛЬНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ

7. Elton John – Sorry Seems To Be the Hardest Word

Пісня “Sorry Seems To Be the Hardest Word” (Вибач схоже на найскладніше у світі слово”) від Сера Елтона Джона вперше прозвучала в 1976 році. Ця скорботна балада про романтичні відносини, що розпадаються, стала одним із найвідоміших хітів співака.

8. James Blunt – You’re Beautiful

Хто ж не чув зворушливу романтичну пісню Джеймса Бланта “You’re Beautiful” (“Ти красива”)? Подейкують, що цю пісню Блант присвятив своїй колишній дівчині Діксі Чассей, яка до речі, була режисером-постановником фільмів про Гаррі Поттера. Хоча сам Блант відмовляється підтвердити чи заперечити такі чутки.

І хоч пісня отримала безліч нагород, зокрема три Греммі, сам співак вважає її однією з найгірших своїх пісень і, як не дивно, навіть зізнався, що ненавидить її.

9. Ed Sheeran – Perfect

Пісня британського автора-виконавця Еда Ширана, випущена 26 вересня 2017 року – “Perfect” (“Ідеальна”) буквально за рік стала справжнім хітом. Сам співак встиг її заспівати у деуатах разом із Бейонсе та Андреа Бочеллі, а музичний кліп на цю пісню в YouTube набрав понад 1,5 млрд переглядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 НЕЙМОВІРНИХ РЕКОРДІВ YOUTUBE

10. Glenn Mederios – Nothing gonna change my love for you

“Ніщо не змінить мого кохання до тебе” – співає ще на ті роки юний Гленн Медерос (пісня була випущена в 1987 році). Пісня стала справжньою “бомбою” у світі романтики в навіть довгий час очолювала музичні чарти.

11. The Beatles – Yesterday

Хіт “Yesterday” (“Учора”) від культових “бітлів” була записана в 1965 році. Автором пісні є Пол Маккартні. Як стверджує Книга рекордів Гіннеса, це пісня, яка найчастіше виконується іншими музикантами, – відомо, що записано біля трьох тисяч її версій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-20 НАЙДИВНІШИХ РЕКОРДІВ ГІННЕСА

12. Celine Dion – My Heart Will Go On

Пісня “My Heart Will Go On” (“Серце моє безперервно битиметься”), випущена у 1997 році як саундтрек до фільму Джеймса Камерона “Титанік” принесла канадській співачці Селін Діон справжню світову славу. Що тут скажеш, справжній хіт про вічне кохання, яке здатне здолати навіть смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ДІТЕЙ, ЯКІ ВИЖИЛИ НА “ТИТАНІКУ” ТА ЇХНІ НЕЙМОВІРНІ ІСТОРІЇ ПОРЯТУНКУ

13. Frankie Valli and The 4 Seasons – Can’t Take My Eyes Off You

Один з найбільших хітів популярного в 60-х роках співака Френка Валлі – “Can’t Take My Eyes Off You” (“Не можу відірвати від тебе очей”), виконаний спільно з гуртом The 4 Seasons, неодноразово ставав саундтреком до фільмів. Бо як інакше, коли ця, здавалося б, проста пісня – геніальна?

14. Stevie Wonder – I Just Called To Say I Love You

В прямому сенсі оскароносна пісня Стіві Вандера (“Оскар” за найкращу пісню до фільму) стала найвідомішою композицією співака. “Я лише подзвонив, щоб сказати, що кохаю тебе” стала саундтреком до комедійного фільму “Жінка в червоному” (1984) і однією з найромантичніших хітів світу.

15. Eric Clapton – Wonderful Tonight

Пісня Еріка Клептона “Wonderful Tonight”, записана в 1977 році. Ця романтична балада про чудовий вечір, проведений разом із коханою, була присвячена англійській фотомоделі Патті Бойд – колишній дружині Еріка Клептона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ТОП-10 ПІСЕНЬ ДЛЯ НЕЗАБУТНЬОЇ ВЕСІЛЬНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ

ДОВКОЛА СВІТУ ЗА 15 ПІСЕНЬ: ТОП-15 СУЧАСНИХ ХІТІВ З РІЗНИХ КРАЇН СВІТУ

10 РОМАНТИЧНИХ ФІЛЬМІВ ІЗ ЗАПАХОМ ОСЕНІ

10 ФІЛЬМІВ, ЯКІ ЗДАТНІ РОЗЧУЛИТИ НАВІТЬ ЧОЛОВІКІВ

Можна поділитись з друзями:


Читайте також