Цікава та корисна інформація

Топ-10 пісень для незабутньої весільної церемонії

10 пісень для незабутньої весільної церемонії

Весільна церемонія – один із найзворушливіших моментів у житті закоханої пари. І звісно ж, всім нареченим хочеться, аби вона пройшла ідеально. Багатьом здається, що під час весільної церемонії значення має абсолютно все – від вибору місця проведення, декорацій та весільних квітів до музичного супроводу і ведучого цього дійства.

Однак насправді важливо пам’ятати одне: головне не гарна картинка зовні, а щирі почуття всередині. Тільки тоді ця церемонія набуде справжнього сенсу – об’єднання двох люблячих сердець.

А щоб цей момент був романтичним та незабутнім не тільки для молодят, а й для всіх присутніх на святі – ось підбірка із топ-10 англомовних пісень для створення справжньої атмосфери кохання на весільній церемонії. Крім того, із добірки цих пісень ви можете обрати і ту, яка ідеально підійде для вашого першого весільного танцю.

1. You Are The Reason – Calum Scott, Leona Lewis

“Я піднявся б на будь-яку вершину і переплив будь-який океан, лиш би бути поряд з тобою” співають у спільному треку Калум Скотт та Леона Льюїс. По-спражньому романтична та глибока пісня, яка зворушить кожного.

10 пісень для незабутньої весільної церемонії

2. Forever Now – Michael Bublé

Знаменита поп-джазова манера виконання пісень канадського співака Майкла Бубле здатна зробити кожну пісню нереально красивою та романтичною. “Я люблю тебе вічно” співає Майкл і під супровід такої пісні хочеться одружитися ще раз, навіть якщо вже перебуваєш у шлюбі.

10 пісень для незабутньої весільної церемонії

3. Rewrite The Stars – Anne-Marie & James Arthur

“Ніщо не зможе розлучити нас,
Бо ти – та людина, яку мені було призначено зустріти.
Все залежить тільки від тебе,
І все залежить тільки від мене.”

Така глибока за змістом пісня від Анни-Марі та Джеймса Артура ідеально підійде для романтичної весільної церемонії і передасть усю глибину почуттів через музику.

пісні для весільної церемонії (3)

4. I Belong to You – Jacob Lee

“Завтра я відкрию очі і буду шепотіти свої дружині: Я належу тобі”, – саме це співає у своїй романтичній композиції молодий австралійський співак Якоб Лі. Ідеальні слова для весільної церемонії.

пісні для весільної церемонії (3)

5. Unforgettable – Sia

Пісня “Unforgettable” (“Незабутня”) нараховує понад півстолітню історію. Вперше її виконав американський джаз-виконавець Нет Кінг Коул в 1951 році. В 2000 році оригінальний сингл навіть був прийнятий в Зал слави премії “Греммі”.

Пісню переспівували безліч виконавців, зокрема вже згадуваний Майкл Бубле, Джордж Бенсон, Білл Ватроус та інші. Однак одним з найкращих виконань вважають переспів від Sia у 2016 році. Тоді пісня стала саундтреком до популярного мультфільму Pixar “У пошуках Дорі”.

10 пісень для незабутньої весільної церемонії

6. All of Me – John Legend

“Тому що все в мені
Любить всю тебе:
Любить кожен вигин твого тіла і кожну незграбність,
Всі твої ідеальні недосконалості.
Віддай мені всю себе,
І я віддам всього себе тобі.
Ти – мій кінець і мій початок.
І, навіть програючи, я перемагаю,
Тому що я віддаю тобі всього себе,
А ти віддаєш мені всю себе.”

“All of Me” (“Всього себе”) – пісня американського автора-виконавця Джона Стівенса (псевдонім “Джон Ледженд”), яку він присвятив своїй дружині. Ця романтична композиція вперше прозвучала у 2013 році і відтоді вже стала справжнім хітом побачень, освідчень і, звісно ж, весіль.

10 пісень для незабутньої весільної церемонії

7. You Are So Beautiful – Joe Cocker

Пісню “You are so beautiful” спочатку виконував Біллі Престон, однак знають її всі завдяки чуттєвому виконанню Джо Кокера. “Ти така красива” по праву вважається однією з найромантичніших пісень всіх часів та народів і ідеально підходить для весільної церемонії.

10 пісень для незабутньої весільної церемонії

8. Perfect – Ed Sheeran

“Я знаю, тепер у нас все буде добре.
Люба, просто тримай мене за руку,
Будь моєю, а я буду з тобою,
Адже в твоїх очах я бачу своє майбутнє.”

Пісня британського автора-виконавця Еда Ширана, випущена 26 вересня 2017 року – “Perfect” (“Ідеальна”) буквально за рік стала справжнім хітом. Сам співак встиг її заспівати у деуатах разом із Бейонсе та Андреа Бочеллі. Ця композиція ідеально передасть усі ваші почуття та романтичний настрій і подарує неймовірну атмосферу любові на святі.

10 пісень для незабутньої весільної церемонії

9. I Choose You – Ryann Darling Original

“І я кажу так “Так” до кінця свого життя. Кожного дня, кожної миті, кожного твого подиху… я обираю тебе.” – йдеться у чуттєвій пісні від Ryann Darling Original, написаній спеціально для весільних церемоній. Ідеальна пісня для створення атмосфери кохання і тепла на весіллі.

10 пісень для незабутньої весільної церемонії

10. Only You – Parson James

Пісня американського поп-співака Парсона Джеймса “Only You” (“Тільки ти”) – ще одна ідеальна пісня для весільної церемонії. “Мені потрібна твоя любов, мені потрібно, щоб ти була тут зі мною”, – йдеться у пісні і з цими словами погодиться кожна закохана молода пара.

10 пісень для незабутньої весільної церемоніїЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ТОП-15 НАЙРОМАНТИЧНІШИХ ПІСЕНЬ ВСІХ ЧАСІВ

ТОП-10 НАЙПОПУЛЯРНІШИХ ВЕСІЛЬНИХ КВІТІВ У СВІТІ

ДОВКОЛА СВІТУ ЗА 15 ПІСЕНЬ: ТОП-15 СУЧАСНИХ ХІТІВ З РІЗНИХ КРАЇН СВІТУ

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Топ 5 найунікальніших машин у світі та їх історії

Подорожі

Карантин


Читайте також