Цікава та корисна інформація

10 різдвяних плейлистів для святкової атмосфери

10 різдвяних плейлистів

Вірна ознака наближення різдвяних свят – це коли повсюди блимають новорічні вогники, у домі чути запах мандаринок, а в голові постійно лунає “let it snow, let it snow, let it snow”…

З вами ж теж таке відбувається щороку? Коли хочеться без кінця слухати колядки, старі добрі різдвяні пісеньки та знайому всім з дитинства новорічну музику? Тоді підбірка найкращих різдвяних плейлистів від Deztop стане для вас просто знахідкою!

Слухайте ці новорічні пісні в навушниках по дорозі на роботу, вмикайте в машині і не забудьте увімкнути вдома як фон для затишної святкової атмосфери. Повірте, різдвяний настрій вам гарантовано!

Різдвяні пісні у виконанні Майкла Бубле (Michael Bublé)

Поєднання поп-музики та джазу і дивовижного голосу канадського співака Майкла Бубле здатні зробити знайомі всім різдвяні пісні ще більш романтичними, казковими та затишними.

Якщо ви ще не знайомі зі співом Бубле, неодмінно включайте його плейлист новорічних пісень і зрозумієте, що його голос просто створений для того, аби співати “Merry Christmas!”.

Різдвяні пісні Мерая Кері (Mariah Carey)

Хто ж не захоплювався знаменитим голосом Мераї Кері. Успішна американська співачка та авторка пісень, чий голос неодмінно асоціюється у кожного з Різдвом.

Взимку 1994 року Кері навіть випустила власний альбом різдвяних пісень і була номінована на “Греммі”. Її хіт “All I Want For Christmas Is You” (“Все, чого я бажаю на Різдво – це ти”) вже став одним із музичних символів Різдва у всьому світі. Отож, слухаємо та насолоджуємося.

Різдвяні пісні Френка Сінатри (Frank Sinatra)

Якщо б когось попросили описати голос Різдва, то всім на думку одразу спав би голос Френка Сінатри. Бо перше, що виринає в нашій голові при згадці про зиму, Різдво чи Новий рік – це “Let it snow”, “Santa Claus is Comin’ to Town” та “White Christmas”.

Чаруючий та романтичний голос культового американського співака 40-х – 70-х років не залишає байдужим жодного. Пісні у виконанні Сінатри ввійшли в класику естради, а його альбом різдвяних пісень (“Christmas Songs by Sinatra”, 1948) став музичним супроводом Різдва для десятків років.

Різдвяні пісні у виконанні Пентатонікс (Pentatonix)

Американська група Пентатонікс (Pentatonix) заявила про себе у 2011 році і відтоді стала популярною ледь не у всьому світі. Оригінальність гурту в тому, що всі пісні (а переважно це кавер-версії відомих хітів) вони виконують а капела – група складається з чотирьох вокалістів та бітбоксера.

Найпопулярнійший альбом гурту – “A Pentatonix Christmas” – вже став платиновим, а їхнє аранжування української різдвяної мелодії «Щедрик», що здобула світову популярність завдяки композиторові Миколі Леонтовичу і яка відома у англомовному світі як «Колядка дзвонів» (англ. Carol of the Bells), набрало мільйони переглядів на YouTube.

Різдвяні пісні у виконанні Аріани Ґранде (Ariana Grande)

Молода американська співачка та авторка пісень Аріана Ґранде у свої 25 вже встигла нажити собі світову славу і навіть отримати “Греммі”.

Декілька років тому співачка випустила міні-альбом “Christmas Kisses”, куди увійшли чотири новорічні хіти. Окрім них Аріана переспівала безліч інших різдвяних пісень, збірка яких представлена у наступному плейлисті.

Елвіс Преслі (Elvis Presley). Різдвяні хіти

Славнозвісний американський співак, один із найуспішніших музикантів XX століття, король рок-н-ролу – Елвіс Преслі, голос якого впізнає кожен. У світі продано більше мільярда платівок та дисків Преслі, що більше, ніж у будь-якого співака за всю історію. 150 його альбомів досягли золотого, платинового або мультиплатинового статусу, а пісні співака 149 разів потрапляли в “гарячу сотню” відомого американського хіт-параду “Біллборд”.

У 1957 році Преслі записав різдвяний альбом “Elvis’ Christmas Album”, куди увійшли як відомі раніше хіти, такі як “White Christmas”, “Silent Night” чи “Blue Christmas”, так і написані спеціально для Елвіса пісні “Santa Claus Is Back In Town” та “Santa Bring My Baby Back”.

Різдвяні хіти у виконанні Glee

Якщо ви ще не чули про Glee (“Хор”), тоді неодмінно поцікавтеся. Адже це абсолютно новий формат, який з’явився в америці у 2009 році. Якщо коротко, то Glee (в буквальному перекладі – хор) – це телесеріал з елементами мюзиклу, драми та комедії, що транслюється каналом Fox у Сполучених Штатах Америки та Канаді. Всього в серіалі було виконано більше 300 кавер-версій та оригінальних пісень, з яких як сингли випущені більше 280.

Композиції, виконані в серіалі, здобули шалену популярність. Загалом було продано понад 42 млн копій синглів та 21 млн альбомів; понад 200 випущених композицій та синглів займали місця в чарті Billboard Hot 100, що є найвищим результатом з часів The Beatles та Елвіса Преслі.

Звісно ж, творці серіалу не могли пропустити різдвяні хіти, а тому зараз ми можемо насолоджуватися популярними піснями у новому звучанні.

Різдвяні мелодії у виконанні Кенні Джі (Kenny G)

Кенні Джі – популярний американський саксофоніст, лауреат багатьох музичних премій та найбільш продаваний виконавець за всю історію інструментальної музики: його записи розійшлися сумарним тиражем більш ніж в 30 млн копій по всьому світу.

В 1994 вийшов різдвяний альбом Кенні Джі “Miracles: The Holiday Album”, де музикант грає на саксофоні популярні різдвяні хіти. Альбом розійшовся тиражем у 8 млн примірників і став найбільш продаваним різдвяним альбомом в історії.

Заворожуюче звучання саксофону, тиха мелодія і новорічні вогники – ось секрет ідеального різдвяного вечора.

Різдвяний джаз. Інструментальна музика

Цей плейлист інструментальної музики ідеально впишеться у романтичний різдвяний вечір, коли ви у теплі, поруч з близькими та найріднішими, коли за вікном повільно падає сніг, а фоном для цієї ідилії слугує тиха, повільна та розслабляюча різдвяна музика.

Понад дві години релаксу та спокою подарують вам святковий настрій і незабутній відпочинок у родинному колі, створять невимушену атмосферу свята і додадуть гармонії у ваш дім.

Різдвяна історія з Тіною Кароль

Знайомі всім з дитинства українські колядки зазвучали по-новому у виконанні популярної поп-співачки Тіни Кароль. Мюзикл, в якому переплелися дивовижна історія про Різдво, українські колядки та щедрівки в оригінальному виконанні співачки на фоні видатних місць України та чарівний колорит українських різдвяних звичаїв, традицій, убрань і інтер’єрів.

Усе це гармонійно поєдналося в унікальний музичний проект, який всі мали змогу побачити вперше ще у 2016 році. Слухаємо, дивимося та насолоджуємося.

Веселих Вам свят!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

7 ОРИГІНАЛЬНИХ ІДЕЙ ДЛЯ НОВОРІЧНОЇ ВЕЧІРКИ

ЩО ПОЧИТАТИ НА РІЗДВО: 10 КНИГ ДЛЯ СВЯТКОВОГО НАСТРОЮ

10 НАЙКРАСИВІШИХ РІЗДВЯНИХ ЯРМАРКІВ В УСЬОМУ СВІТІ

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Під час Першої світової війни уряд США особливим указом відніс морозиво до продуктів “життєво необхідних для підвищення морального духу солдатів”.

Подорожі

Карантин


Читайте також