Цікава та корисна інформація

Що подарувати на день Святого Валентина: 10 креативних ідей

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

Насправді, головне правило для усіх закоханих – це щоб найромантичніший день у році був усі 365 днів, а не тільки 14 лютого. І тим не менше, західна традиція святкувати День усіх закоханих дуже добре прижилася в Україні і, як то кажуть, “пішла в маси”.

І от, за декілька днів до цієї “солодкої” дати календаря усі закохані починають ламати голову над питанням, що ж подарувати своїй половинці. Спокійно видихають лише ті, хто поки свою половинку не знайшов, але Святий Валентин не дрімає: рано чи пізно ця стаття знадобиться і вам 🙂

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

Якщо “стандартний пакет” із квітів та коробки цукерок обрид, а всі можливі варіанти шкарпеток ви вже подарували коханому на Миколая та Новий рік, тоді час включати креатив (або креативний Google) і знайти мега-крутий та оригінальний подарунок. А головне, пам’ятайте – найкращий подарунок не той, який дорогий чи супер-креативний, а той, що від щирого (і закоханого) серця.

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

Календар для закоханих

Досить креативна ідея подарунку, яким ви користуватиметеся цілий рік. Причому, такий, здавалося б, банальний подарунок як календар, не тільки потішить, а й зможе зміцнити ваші стосунки та наповнити кожен день у році романтикою і пригодами. Календар для закоханих ви можете зробити власноруч чи придбати вже готовий календар з красивими наліпками для пар.

⇒ Що особливого: в такому календарі ви можете розписати романтичні плани на чи не кожен ваш день у році. Відмітити ваші спільні та важливі дати, позначити майбутні дати спільних походів в кіно, подорожей, прогулянок чи посиденьок в кафе. Ви навіть можете розробити систему “штрафів” за невиконання позначки в календарі у призначений день. Наприклад, за пропущений похід в кафе – штраф масаж всього тіла чи солодкий-пресолодкий поцілунок.

Зокрема, у своєму календарі ви можете відвести дні для таких занять, як:

  • прийняти ванну разом
  • день компліментів
  • відвідати місця з дитинства
  • протанцювати всю ніч
  • переночувати в наметі
  • зробити сюрприз один одному
  • спільна мандрівка
  • приготувати романтичну вечерю
  • споглядати за зорями
  • сходити разом в театр
  • започаткувати нову традицію
  • перебороти страхи разом

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

⇒ Де придбати: онлайн-магазин 365 яскравих днів вже розробив круті календарі для закоханих, до яких входить набір наліпок, створений на основі книги “5 мов любові” Гері Чепмена, 39 ідей для спільного часу та мотиваційні цитати. Ціна: 450 грн.

Креативна чашка

Уявіть: ви прокидаєтеся зранку, йдете на кухню пити каву, аж тут мимоволі на вашому сонному обличчі ‘з’являється посмішка. А все чому? – Бо це миле горнятко подароване ним/нею.

⇒ Що особливого: теперішні чашки вже давно перетворилися на справжній витвір мистецтва: комікси, улюблені персонажі, ваші власні фото чи імена – що тільки не малюють на сучасних горнятках! Ви можете замовити особливу чашку з датою вашого весілля, вашим фото, написом “Mrs&Ms Petrenko” чи просто з фразою “Я тебе кохаю”, причому – всіма мовами світу.

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

⇒ Де придбати: онлайн-магазин lovelyteam покреативив і створив сотні крутих горняток, причому, не тільки для закоханих, а й для мам, бабусь, кумів, братів, сестер і всіх-всіх-всіх. Ціна – від 110 грн.

Скретч-карта для закоханих

Останнім часом скретч-карти набули шаленої популярності. На ваш вибір зараз є карти для туристів, для особистих досягнень, для відміток у спорті і, звісно ж, скретч-карти для закоханих. Самостійно зробити таку карту важко (хоч і реально), проте простіше буде придбати вже готову. Цікаве заняття для двох, яке подарує вам цілу бурю емоцій.

⇒ Що особливого: суть скретч-карти полягає в тому, що на спеціальному плакаті у вас будуть схематично позначені завдання (наприклад, зробити сніданок у ліжко чи для особливої пікантності – зайнятись коханням у новій позі), виконуючи які ви повинні стерти монеткою захисне покриття і проявити кольоровий малюнок. Так, завдання за завданням, ваша карта повинна перетворитися з сірої на різнокольорову (як і ваші дні).

⇒ Де придбати: онлайн-магазин 1dea.me спеціалізується на різноманітних скретч-картах – справи для закоханих, камасутра, подорожі тощо. Вартість – від 450 грн.

Планер

Якщо ваш хлопець (чоловік) чи дівчина (дружина) постійно зайняті і завалені роботою, тоді пора подарувати йому/їй крутий планер. Він допоможе не тільки розгуризитися з роботою, заздалегідь все спланувавши, а й виділити окремий, заповітний час на Вас.

⇒ Що особливого: банальні блокноти чи нудні офісні планери вже давно в минулому. Сьогодні всі, хто “в тренді” користуються ілюстрованими планерами, з наліпками, скетчами та іншими “штучками”. Словом, ви не просто плануєте свій час і записуєте справи, а отримуєте нереаааальний кайф.

⇒ Де придбати: онлайн-магазин orner – це крута команда дизайнерів, які й створили україно- та англомовні планери. Тут вам і розділи на тиждень та на місяць, і яскраві ілюстрації з цитатами для натхнення, і розділи про улюблені книги, цитати, кіно та подорожі, і набір стікерів, і навіть власна дошка бажань для візуалізації мрій. Словом, хіба це не королівський подарунок? 😉 Ціна – 499 грн.

Креативний одяг

А що, як подарувати їй футболку з написом “Моя королева”? Чи купити йому шкарпетки з єнотиками? Сьогодні в моді креативність та індивідуальність. Нехай і ваша половинка буде мати якусь індивідуальну річ, яку їй подаруєте саме ви.

⇒ Що особливого: стандартність вже давно не в моді. А от цікаві написи на футболках та шкарпетки з малюнками якраз на піку слави. Підхоплюйте тренд!

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

⇒ Де придбати: nusho.shop – це неймовірна історія успіху від невідомого інстаграм-магазинчика, який за короткий час переріс в справжній бренд. Ціни – від 69 грн.

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

Картина в техніці string-art

Кажуть, нове – це добре забуте старе. Мистецтво string-art вперше з’явилося ще в XVII столітті в Англії. А сьогодні буквально відродилося в нове, сучасне життя. І якщо ви ще не знайомі зі стринг-артом, тоді негайно знайомтесь, бо воно дійсно варте вашої уваги! Це не просто картини, а креативні малюнки, створені за допомогою одних лише… ниток та цвяхів.

⇒ Що особливого: окрім того, що картина унікальна сама по собі хоча б тим, що створена не фарбами, а нитками, вона (за вашим бажанням) може мати подвійне призначення: як картина, і як рамка для фото, ключниця чи сімейна дошка для побажань та маленьких записок.

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

⇒ Де придбати: в інстаграм-магазинчику foly_art ви можете не тільки обрати картини з уже наявного асортименту, а й замовити власний малюнок (чи напис) із ниток, який буде особливим саме для вашої пари. Це може бути, наприклад, дата вашого весілля, ваше прізвище чи малюнок гір, де ви так любите відпочивати. Ціни – від 170 грн.

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

Майстер-клас для двох

Якщо ви вже давно мріяли зробити щось разом і давно мріяли навчитися чогось нового, тоді просто об’єднайте ці дві мрії в одну і сходіть зі своєю половинкою на майстер-клас.

⇒ Що особливого: навчіться разом малювати, сходіть на майстер-клас по плетінню з лози, практиці йоги чи на психологічний тренінг для пар. Гарантовано ви отримаєте незабутні враження, нові навички і незабутні емоції.

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

⇒ Де придбати: на сайті bodo.ua можна знайти і забронювати крутий майстер-клас у рідному місті – від гончарної майстерності для двох до гри на ударних та аерографії.

Фотоальбом

Ви вже давно разом, прожили сотні незабутніх моментів, десятки подорожей та яскравих подій і хочете зібрати ці всі щасливі моменти в одному місці? Тоді подаруйте своїй половинці фотоальбом з вашими закохано-радісними миттєвостями. Ви можете зробити такий альбом самостійно або ж звернутися до професіоналів.

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

⇒ Що особливого: просто роздрукованими фото нікого не здивуєш. А от крутий хенд-мейд альбом з наліпками, цікавими і вагомими для вас фразами, смішними моментами, які ви опишете і проілюструєте фотокартками зможе розчулити до сліз і змусити ще сотні разів посміхатися.

Купони для своєї половинки

Ні, мова не йде про українські купони 1991-1995 рр. (хоча, якщо ваша половинка – нумізмат та колекціонер, то це досить таки непоганий варіант). Пропонуємо вам зробити власні купони, якими ваш хлопець чи дівчина зможуть користуватися цілий рік (але пам’ятайте, що кожен купон можна використати лише раз!). А головна перевага такого подарунка – його безкоштовність (і безцінність, якщо мова йде про емоції).

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

⇒ Що особливого: створіть цілу “чекову книжку” з відривними купонами, якими можна буде скористатися в будь-який час, але не більше одного разу. На кожному купоні напишіть завдання, яке зобов’язуєтеся виконати, як тільки ваша половинка захоче таким купоном скористатися.

Ідеї для купонів:

  • принести каву в ліжко
  • подарувати невеликий подарунок-сюрприз
  • організувати романтичну вечерю
  • поприбирати всю квартиру
  • зробити якусь важливу справу замість своєї половинки
  • здійснити разом якусь мрію
  • прийняти разом ванну
  • цілий день робити компліменти

Враження

Ніщо так не запам’ятовується, як яскравий та насичений емоціями день. Тож якщо ви не знаєте, що подарувати своєму коханому чи коханій – подаруйте йому/їй незабутні враження!

⇒ Що особливого: романтичний вечір у SPA салоні для двох, навчальний політ на літаку для двох чи романтична вилазка в гори на весь вікенд – ставка на враження завжди найвигідніша.

Топ-10 подарунків до дня Св. Валентина

⇒ Де придбати: bodo.ua – один із найбільших каталогів вражень в Україні. Тут ви зможете придбати сертифікати на різноманітні події чи заходи у своєму міст – від аромамасажу та джаз-вечора для двох до польоту в аеротрубі чи прогулянки на конях. Ціни – від 200 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ТОП-15 НАЙРОМАНТИЧНІШИХ ПІСЕНЬ ВСІХ ЧАСІВ

ТОП-10 РОМАНТИЧНИХ КОМЕДІЙ ПОЛЬСЬКОГО КІНЕМАТОГРАФУ

6 НАЙКРАЩИХ ВИСОКОГІРНИХ РЕСТОРАНІВ В ЄВРОПІ

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Вікінги ніколи не носили рогатих шоломів, які їм нерідко приписують

Подорожі

Карантин


Читайте також