Цікава та корисна інформація

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

Мода не стоїть на місці і кожного року вражає (а іноді й шокує) нас своїми трендами. Фактично, кожна епоха, кожен рік позначений рукою моди і часто ідентифікується саме за зовнішнім виглядом, одягом та макіяжем людей. Богемні 20-ті, ретро-60-ті, запальні 80-ті чи ніжні 2-тисячні: кожна епоха додала своє вкраплення в історію моди.

Deztop не відстає від модних хвиль 2019 року і представляє вам топ-10 головних антитрендів цього року і альтернативу для них. А головне, ще раз нагадує: головний тренд – це той, який ви творите для себе самі, адже індивідуальність завжди в моді 🙂

1. Татуаж брів

Останні роки дівчата навперебій записувалися у черги до brow-майстра і мріяли про широкі і чорні брови – ну, щоб як у пісні: “Чорнiï брови – стрiчки шовковi…”. І іноді ця погоня за ідеальними бровами закінчувалася цілком трагічно (чи то пак, комічно). Але нарешті татуаж брів канув у лету і, будемо сподіватися, безповоротно.

• Яка альтернатива?

Широкі брови як і раніше залишаються в тренді, але тепер важливо їх фарбувати максимально природно. Підбирайте колір олівця або фарби максимально близький до вашого природного кольору брів, намагайтеся робити брови менш насиченими і не виходьте за контур.

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

2. Неоновий манікюр та декоративні стрази на нігтях

Красивий манікюр здатний довершити будь-який образ, однак цього року можна забути про яскраво-палючі і їдкі відтінки і стрази. В 2019 році манікюр, який кидається в очі ще за півкілометра, є явним антитрендом.

• Яка альтернатива?

Однотонне нюдове покриття, класичний червоний та усі відтінки коричневого – однозначний тренд цього року.

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

3. Чорні стрілки та smoky eyes

Яскраво підкреслені очі за допомогою smoky eyes, як і чіткі спокусливі чорні стрілки, ще донедавна були на піку популярності, однак сьогодні їх витіснила (і цілком заслужено) мода на натуральність. Про важкий і насичений макіяж доведеться забути – цьогоріч він згодиться хіба що на вечірку до Хеллоуіна.

• Яка альтернатива?

Цього року в моді натуральний макіяж – нюдова помада, мінімум тіней, природно підфарбовані брови і ідеальний тон шкіри. Однак не забувайте, що одним з головних антитрендів цього року є контуринг – тому хайлайтер та бронзатор краще відкласти.

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

4. Балаяж

Французька техніка фарбування волосся балаяж буквально покорила жінок за останні декілька років. М’який ефект переходу від одного кольору до іншого хотіла отримати майже кожна, однак цього року краще записатися до перукаря і змінити свій стиль.

• Яка альтернатива?

М’які однотонні відтінки карамельного, золотистого та інших природних кольорів – це те, що скоро буде на піку моди.

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

5. Ідеально вкладене волосся

Це прозвучить дивно, але сьогодні ідеальна зачіска вже не в моді. Хитромудро плетеними косами вже нікого не здивуєш, а години, проведені перед дзеркалом можуть виявитися даремними.

• Яка альтернатива?

Зараз в моді легка хаотичність, скуйовдженість і легкість. Таке собі аля-неохайне плетіння і пасма волосся, які нібито ненавмисне вибилися із зачіски.

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

6. Штани з лампасами

Від штанів з широкими або подвійними полосками вздовж усього зовнішнього шва жінки були в захваті цілий минулий рік. Кутюр’є пропонували носити такі штани і з класичними туфлями, і під лофери та босоніжки, що робило їх практично універсальними. Однак цього року штани доведеться відкласти в сторону.

• Яка альтернатива?

Класичні, злегка завужені донизу штани з укороченою довжиною залишаються в тренді і в 2019.

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

7. Рвані джинси

Джинси, які виглядали так, наче уже відслужили не один десяток років, сьогодні відходять у тінь моди. І якщо раніше голі колінка з-під рваних джинсів виглядали досить стильно, то сьогодні це однозначний несмак.

• Яка альтернатива?

Лаконічність, стриманість і простота в цьому сезоні на піку слави. Обирайте прості однотонні джинси без потертостей та дірок.

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

8. Чокери

Чокер – коротке намисто, яке щільно прилягає до шиї – не раз повертався у моду, як і в минулому сезоні. Однак цього року вже встиг стати антитрендом.

• Яка альтернатива?

Ніжні та витончені підвіски вигадливих форм цілком доповнять ваш образ.

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

9. Облягаючі в’язані сукні-светри

Декілька років такі плаття залишалися в тренді – і цілком зрозуміло. За допомогою них можна підкреслити принади фігури, і до того ж це досить зручна альтернатива звичним платтям в холодні пори року. Однак в 2019 стилісти радять все ж утриматися від покупки такого одягу.

• Яка альтернатива?

Оверсайз і надалі знаходиться в тренді. При чому, це зовсім не означає, що потрібно замотатися в сукню на три розміри більшу за ваш. Головне – більш спокійний крій, м’які лінії і деталі.

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

10. Снуд

Хоч як добре не зігрівали нас об’ємні в’язані шарфи та снуди, їхня роль у цьому сезоні зведена до мінімуму.

• Яка альтернатива?

Зараз на піку моди довгі затишні шарфи з кашеміру однотонних кольорів – стильно, красиво і тепло.

Топ-10 антитрендів моди 2019 року

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ТУФЛІ, ЯКІ НЕ ВІДРІЗНИТИ ВІД ДЕСЕРТІВ: НОВИЙ ТРЕНД У СВІТІ МОДИ

10 ТИПОВИХ ПОМИЛОК, ЯКИХ МИ ПРИПУСКАЄМОСЯ В ДОГЛЯДІ ЗА ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ

ФІТНЕС ВДОМА: ЯК ПОЧАТИ І НЕ ЗАКИНУТИ. 10 ПРАКТИЧНИХ ПОРАД

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Щоб виробити 1 кг меду, бджолам потрібно зібрати нектар з 4 млн квіток

Подорожі

Карантин


Читайте також