Цікава та корисна інформація

5 нових та цікавих комедій для приємного вечора

Що може бути кращим після важкого робочого дня, як не перегляд легкого фільму, комедії, яка і настрою додасть і розслабитись допоможе?

Ну, я якщо ви затятий кіноман і вважаєте, що переглянули вже всі найкращі комедії, тоді ось вам добірка топ-5 кращих комедій, які тільки нещодавно вийшли на екрани.

Поїздка в Америку 2, 5 березня 2021

Принц Акім скоро повинен стати королем Замунди, як раптом дізнається, що у нього є син. Акім відправляється назад до Америки, щоб познайомитися з несподіваним спадкоємцем і навчити його, як бути принцом.

Том і Джеррі, 10 лютого 2021

Парочка улюблених мультяшних ворогів повертається на великі екрани в анімації «Том і Джеррі» від режисера Тіма Сторі. Коли Джеррі переїжджає в найдорожчий готель Нью-Йорка напередодні «весілля століття», весільна розпорядниця змушена найняти Тома, щоб здихатись від миші. Та війна між цими двома загрожує знищенням її кар’єри, весілля і, можливо, самого готелю.

Мисливці на привидів, 9 червня 2021

Новий фільм розгортається через десятиліття після оригінальної дилогії фільмів франшизи, коли сім’я доктора Егона Спенглера дізнається про його полювання за привидами.

Дати дуба в окрузі Юба, 28 січня 2021

У мешканки американського передмістя від інфаркту вмирає чоловік, коли вони з’ясовували стосунки. Вона таємно ховає невірного чоловіка і нікому не розповідає про те, що трапилося. Поліція вважає, що чоловік пропав безвісти, і починає його пошуки. Жінка несподівано опиняється в центрі уваги ЗМІ, про неї пліткують всі в містечку, і несподівана популярність їй навіть подобається. Ось тільки все більше людей навколо цікавляться тим, що трапилося насправді …

Аферистка, 19 лютого 2021

Марла керується принципом «перемагає найсильніший». Жінка організувала процвітаючий бізнес: використовуючи потрібних людей, хабарництво і виверти в законі, вона дістає опікунство над беззахисними людьми похилого віку, поміщає бідолах в будинку для людей похилого віку та розпродає їх майно. Її нова жертва, літня Дженніфер Пітерсон, здається ласим шматочком – у неї немає родичів, зате є пристойні накопичення, будинок і початкові ознаки деменції. Марла провертає з новою «підопічною» відпрацьовану схему, але старенька зовсім не така проста, як здавалося на перший погляд.

Щоб переглянути фільми з українською озвучкою, переходьте на сайт Ukrfilmy

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

Щоб виробити 1 кг меду, бджолам потрібно зібрати нектар з 4 млн квіток

Подорожі

Карантин


Читайте також