Цікава та корисна інформація

Онлайн-шопінг за кордоном: як замовити та отримати товари з Європи та США

Онлайн-шопінг за кордоном

Не варто й намагатися приховати той факт, що товари з-за кордону для українців завжди були більш привабливі, аніж вітчизняний виробник. “Свій до свого по своє” – це звісно класно, але подивимося правді у вічі: товари з Європи та США (особливо, якщо мова йде про одяг, текстиль, косметику чи продукти) – це однозначно висока якість, привабливі ціни і широкий асортимент.

На щастя, ті часи, коли імпортні товари могли дозволити собі лише “обрані” з вищим достатком або ті, у кого родичі та знайомі живуть за кордоном, уже далеко позаду. XXI століття в буквальному сенсі змило перед нами всі кордони і розширило наші можливості на необмежену географічну відстань.

Сьогодні придбати товар можна простісінько не виходячи з дому, а омріяна доставка прийде до вас з будь-якого куточка планети (ну, за винятком, хіба що, Антарктиди. Хоча, хтозна, може, скоро й там відкриють онлайн-сервіс із продажу снігу та льоду?)

Звісно, онлайн-шопінг за кордоном – процедура не одна з найпростіших. Це вам не замовити каструлю на Розетці чи нові колготки на Prom. Та й чекати на доставку доведеться не два-три дні, а два-три тижні. І тим не менше, замовивши раз, ви вже не зможете зупинитися 🙂

Онлайн-шопінг за кордоном

Попередження: онлайн-шопінг за кордоном може викликати залежність і нав’язливе бажання придбати щось знову

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Коли нога рака у чомусь застрягла, він сам собі її ламає

Подорожі

Карантин


Читайте також