Цікава та корисна інформація

10 кращих нових комедій про тварин

комедії з тваринами

З лапами, хвостами, густою шерстю чи блискучим пір’ям – усі вони, наші домашні улюбленці, не просто тваринки, а найвірніші друзі, здатні на беззаперечну любов, підтримку і вірність. А ще ці хвостато-пернаті дружки просто-таки не можуть не вляпатися в якусь кумедну ситуацію. І власне за це ми любимо їх ще більше.

Deztop пропонує вам підбірку топ-10 кращих нових комедій для всієї сім’ї, де у головних ролях виступають тварини.

1. Патрік / Patrick

  • Рік: 2018
  • Країна: Великобританія
  • Жанр: комедія, сімейний
  • У ролях: Бітті Едмондсон, Ед Скрейн, Дженніфер Сондерс

Сара – молода жінка, яка ніяк не може привести своє життя в порядок, незважаючи на всі старання. Її кар’єра не складається, особисте життя повне розчарувань, а батьки ставляться до неї зі зневагою. Але це ще не все. Від бабусі їй дістався пес Патрік, який є справжнім стихійним лихом.

Вона намагається бути гарною господинею, але пес категорично відмовляється підкорятися їй, роблячи все, що йому захочеться. Сарі доводиться просто змиритися з цим і пробувати не звертати увагу на його витівки. Але хто знає, може саме цей пес змінить її життя в кращу сторону і подарує їй надію на щастя? ..

2. Поліцейський пес / Show Dogs

  • Рік: 2018
  • Країна: Великобританія
  • Жанр: пригодницький, комедія, сімейний
  • У ролях: Стенлі Туччі, Джордін Спаркс

ФБР проводить спецоперацію по затриманню банди контрабандистів, які викрали дитинча панди. Все йде за планом, однак несподівано у справу втручається нью-йоркська поліція, в тому числі її незвичайний і професійний співробітник – ротвейлер Макс. Підсумок – операція провалена, і тепер єдиний спосіб відшукати панду – відправитися в Лас-Вегас на щорічне шоу собаківників.

Таке відповідальне завдання можна довірити тільки кращим з кращих: у Лас-Вегас під виглядом учасника відправиться агент ФБР Френк, а компанію йому складе Макс. Відносини у цих двох відразу не склалися, однак їм доведеться спрацюватися, адже, щоб розкрити цю справу, Максу потрібно перемогти на виставці.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

Де шукати роботу? Ми знаємо топ 5 секретних місць

Подорожі

Карантин


Читайте також