Цікава та корисна інформація

10 нових новорічних фільмів для всієї сім’ї

різдвяні фільми 2019

“Сам удома” – це, звісно ж, класика новорічного кіно, але під час святкових вихідних хочеться і чогось новенького. Саме тому Deztop зробив цікаву підбірку нових різдвяних фільмів, які можна буде переглянути всією сім’єю.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЩО СТАЛОСЯ З БУДИНКОМ МАККАЛІСТЕРІВ ІЗ ФІЛЬМУ “САМ УДОМА”


Різдвяні та новорічні фільми 2019-2020

Свіженькі фільми та прем’єри нового 2020 року у цій підбірці вже чекають, аби ви їх неодмінно переглянули цього Різдва!


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ТОП-10 КРАЩИХ НОВОРІЧНИХ МУЛЬТФІЛЬМІВ ДЛЯ ВСІЄЇ СІМ’Ї


Лицар перед Різдвом / The Knight Before Christmas

  • Рік: 2019

Брук – звичайна вчителька природознавства, яка викладає у середній школі. Вона неодноразово обпікалася, починаючи стосунки з хлопцями, через що перестала вірити у справжнє кохання. Однак Різдво – відмінний час для дива.

Справжній середньовічний англійський лицар чарівним чином переноситься у наші дні в передноворічний час. Про його подорож у часі попіклувалася зла чаклунка, яка наклала на нього закляття.

Дівчина, розуміючи, як складно її новому незвичайному знайомому пристосуватися до сучасного середовища, буде всіляко підтримувати його і проводити з ним багато часу. Однак у англійського лицаря буде місія – виконати умови, які вимагає чаклунка, а Брук, здається, знову повірить у кохання.

Історія Попелюшки: Різдвяне бажання / A Cinderella Story: Christmas Wish

  • Рік: 2019

Кет Емерсон мріє про велику сцену і шанувальників, яким вона співала б пісні. Однак все, що у неї насправді є – мачуха та зведені сестри, про комфорт яких вона дбає у своєму будинку.

У вільний час дівчина підробляє у Санта Ленді, де несподівано знайомиться із чудовим парубком Ніком. У їхньому новорічному шоу саме він виконуватиме роль Санта-Клауса. Кет, яку поглинули робочі будні та її зведені родичі, навіть не здогадується, що її новий знайомий саме стане її дивом у різдвяну ніч.

Людина, яка винайшла Різдво / The Man Who Invented Christmas

  • Рік: 2017

Лондон, 1843 рік. Відомий письменник Чарльз Діккенс тільки-но повернувся з подорожі Америкою. Але у рідній Великобританії на нього чекає неприємний сюрприз – фінансові проблеми та творча криза. Причина душевного занепаду і відсутності натхнення ховається у невдачі трьох останніх книг.

Він починає писати книгу “Різдвяна пісня у прозі”. Однак і тут його спіткають проблеми – видавці не хочуть з ним співпрацювати, твір недописаний, а до Різдва залишилося всього 6 тижнів. Він вирішує зайнятися друком книги самостійно, однак його книжкові персонажі несподівано починають жити своїм життям…

Ніколь / Noelle

  • Рік: 2019

Кріс Крінг, голова сім’ї, багато років поспіль виконує місію Санта-Клауса, однак в один момент він розуміє, що йому пора залишати образ здійснювача мрій. Він хоче передати пост своєму синові Ніку, проте той не до кінця впевнений у своїх силах.

Його старша сестра Ніколь помічає, що брат перебуває у стресовій ситуації і пропонує замінити його на деякий час, обіцяє подорожувати світом і виконувати роль Санта-Клауса…

Лускунчик і чотири королівства / The Nutcracker and the Four Realms

  • Рік: 2018

Дівчинка Клара мріє розшукати чарівний ключ. Річ у тім, що якось вона дізналася, що саме він допоможе їй відкрити скриньку, яку для неї в спадок залишила її покійна мама. Але пошуки чарівної деталі ні до чого не приводять. Однак магічне свято Різдва, напередодні якого в її будинку відбудеться святкування, змусить її повірити в диво.

Хрещений батько Клари завітає на вечірку, де подарує похресниці чарівну золоту нитку. Слідуючи за нею, дівчинка зможе подорожувати різними світами – у Країну Солодощів, Країну Снігів та Країну Квітів. Невідвіданим залишиться лише Королівство Мишей, яке підготує для Клари чимало неприємних сюрпризів…

Різдвяні хроніки / The Christmas Chronicles

  • Рік: 2018

У центрі сюжету – брат і сестра, Тедді та Кейт. Рік тому їхній тато загинув, через що хлопець зовсім втратив віру в добро та диво, а також подружився з компанією хуліганів. Кейт помітила, що брат став на слизький шлях і вирішила врятувати його від таких товаришів.

Під час перегляду старих сімейних відео дівчина помітила дивну руку в червоній рукавиці, яка потрапила до кадру. Розуміючи, що батька тоді вже не було, Кейт вирішує зробити відеополювання за Санта-Клаусом. Вона переконує Тедді допомогти йому в цьому. Однак хлопець вважає, що його сестра зійшла з розуму і не вірить в існування Санти, поки сам не зустрічає різдвяного добродія на даху свого будинку…

Новорічний корпоратив / Office Christmas Party

  • Рік: 2016

Клей Ванстоун працює керівником філії престижної чиказької ІТ-компанії. Здавалося б, що може зіпсувати настрій напередодні новорічних свят, коли все у житті, як по маслу? Однак Клей забув, що його сестра Клер, з якою у них не дуже хороші відносини, стала виконавчим директором цілої організації.

Вона несподівано приїжджає до Чикаго, аби перевірити, як її брат справляється зі своїми обов’язками. В процесі перевірки сестра заявляє, що філія Клея є збитковою, через що вона хоче закрити чиказький відділ, а свого брата та його друга Джоша скоротити.

Хлопці, незважаючи на скрутне становище, хочуть виправити ситуацію і врятувати свої шкури від банкрутства. Тому вирішують організувати масштабний новорічний корпоратив, на якому мають намір “зловити велику рибу”. Вони впевнені, що на гучну вечірку приїдуть великі клієнти, з яким їм вдасться укласти угоду про співпрацю. Однак у самому розпалі вечірки святкування виходить з-під контролю і це неабияк ускладнює ситуацію Клея та Джоша.

Санта і компанія / Santa et Cie

  • Рік: 2017

Оскільки до Різдва залишається кілька днів, Санта, як справжній зимовий чарівник, ознайомлюється з листами дітлахів, сидячи біля каміну. А ще він зобов’язаний відвідати своїх помічників-ельфів, які у своєму містечку на повну готуються до зимових свят.

Санта прибуває на місце і спостерігає кепське видовище – усі 92 тисячі ельфів захворіли на невідому недугу. Через це Різдво може опинитися на межі зриву. Аби врятувати свято, на яке чекають мільйони людей, Санта запрягає своїх оленей і відправляється в місто на пошуки вітаміну С. Однак він навіть не підозрює, що люди сприймуть його, як людину, що несповна розуму і йому буде так складно знайти собі помічників.

Пригоди S Миколая

  • Рік: 2018

Фільм про пригоди другокласника Артема, чия сім’я недавно переїхала з великого міста до будинку в Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано приходить сам Миколай, а насправді – злодій у костюмі чарівника.

Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевими дітлахами доводиться проявити справжню сміливість і винахідливість, щоб перемогти злодія і врятувати справжнього Миколая.

Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке

  • Рік: 2020

Фільм-казка для всієї родини про козаків, козацький рід, Рай і Пекло, Різдво й нечисту силу. Та не просто казка, а саме химерна українська казка, яка притаманна тільки українській культурі і українському характеру.

Сама історія, яка є продовженням веселого козацького химородництва Котляревського і Гоголя, вщерть напоєна українським народним гумором, козацькою героїкою і закорінена в український фолькльор і українську народну міфологію й вірування.

В основу сценарію покладено твір найвідомішого казкаря України Лірника Сашка (який і є сценаристом) «Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги і козацький рід».


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ТОП-10 КРАЩИХ НОВОРІЧНИХ МУЛЬТФІЛЬМІВ ДЛЯ ВСІЄЇ СІМ’Ї

ЩО ПОЧИТАТИ НА РІЗДВО: 10 КНИГ ДЛЯ СВЯТКОВОГО НАСТРОЮ

КНИГА ПІД ЯЛИНКУ: ТОП-10 ДИТЯЧИХ НОВОРІЧНИХ КНИЖОК

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“В більшості випадків людям завдає біль не те, що відбувається – їх ранять власні очікування”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Чого не можна робити у сварці. Топ 5 головних правил

Подорожі

Карантин


Читайте також