Цікава та корисна інформація

5 провальних страв McDonald’s, які так і не прижилися

провальні страви МакДональдс

А за що найбільше любите McDonald’s ви? Хрустка та апетитна картопелька фрі, соковитий гамбургер чи ароматна кава із McCafe? А хотіли б спробувати МакПіцу чи МакДог? А як щодо пасти? Ні?…

Ось п’ять найпровальніших страв в історії McDonald’s, які так і не прижилися серед споживачів.

Хулабургер / Hula Burger

Цей гамбургер був створений в 1963 році Реєм Кроком (саме він купив частину компанії McDonalds і перетворив її в мега-франшизу, яку ми знаємо сьогодні). Ідея цієї страви була спрямована на католиків, яким було заборонено їсти м’ясо по п’ятницях.

По суті, це бутерброд з сиром і скибочкою ананаса замість м’яса. Але це поєднання смаку ніхто не оцінив, і задум Хумабургеру провалився.

МакЛобстер / McLobster

Як ви думаєте, що ж стало причиною провалу? Ясна річ, ціна! Хто ж захоче витратити $ 5,99 на бутерброд в фаст-фуді?

Насправді цей продукт, як і раніше доступний в деяких канадських районах, а подекуди і в штаті Мен (США). Але чесно кажучи, якщо ви захочете лобстерів, ви найімовірніше підете в ресторан, а не в МакДональдс.

МакДог / McHotdog

У 1977 році генеральний директор McDonald’s Рей Крок заборонив кампанії продаж хот-догів незалежно від потенційного попиту, оскільки вважав їх негігієнічними. Однак наприкінці дев’яностих вони стали реалізовуватися на Середньому Заході і в Великобританії.

У Токіо цей фаст-фуд став доступний з 2001 року і називався «McHot». Але страву не оцінили споживачі.

МакПіца / McPizza

В середині 90-х McDonalds вирішив додати в меню ароматну піцу. Але більшість людей все одно за звичкою йшли в піцерії, яких досить багато в Америці.

Компанія витратила величезний бюджет на купівлю нових дорогих печей і рекламу. Проте, маркетингових ходів було недостатньо, щоб змінити звички пересічних американців. І від цієї ідеї поступово відмовилися.

МакПаста / McPasta

Це ще один невдалий експеримент. Після тестування пасти з’ясувалося, що вона просто не зацікавила відвідувачів МакДональдс. І поступово цю страву видалили з меню.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ТОП-10 НАЙОГИДНІШИХ СТРАВ СВІТУ, ЯКІ ВИ, ЙМОВІРНО, НЕ НАВАЖИТЕСЬ СКУШТУВАТИ

10 ФРУКТІВ, ЯКІ МИ ПОМИЛКОВО ВВАЖАЄМО ОВОЧАМИ

10 РІДКІСНИХ ФРУКТІВ, ПРО ЯКІ ВИ, ЙМОВІРНО, НАВІТЬ НЕ ЧУЛИ

Можна поділитись з друзями:


Читайте також