Цікава та корисна інформація

6 яскравих зірок, що візьмуть участь у Євробаченні 2020

За результатами голосування цього року на Євробаченні нашу країну представлятиме талановитий гурт Go_A , який вміло поєднує український фольклор з сучасною музикою. Наш автентичний вокал настільки сподобався жюрі та публіці, що учасники отримали максимальні бали від обох сторін під час національного відбору.

Deztop.net зробила власну оцінку цьогорічних виконавців і створила свій рейтинг найсильніших учасників Євробачення 2020 року. На нашу думку, прослухавши пісні деяких з цих учасників, вам одразу захочеться відвідати Нідерланди цієї ж весни, адже музичні композиції деяких співаків приголомшують не на жарт.

1. Little Big (Росія)

Гурт Little Big неодноразово дивував публіку своїми кліпами і стилем виконання пісень. Команда багато гастролює і активно завойовує західну публіку. Їхні кліпи набирають мільйони переглядів і шокують аудиторію, що не може не викликати інтригу у глядачів. Перед Євробаченням 2020 року гурт офіційно заявив, що пісня буде виконана у їхньому фірмовому стилі. Отож, залишається лише слідкувати за їхньою творчістю і очікувати прем’єру новго треку.

2. VAL (Білорусь)

Молодий дует з Білорусі став одним із учасників цьогорічного Євробачення. Цікаво відзначити, що назва розшифровується як Влад і Лера (Vlad and Lera). Пісня, яку вони презентуватимуть буде виконана їхньою рідною мовою, що не може не радувати їхніх фанатів.

3. Roxen (Румунія)

За словами букмекерів ця юна співачка має всі шанси на перемогу, адже тема її пісні зовсім не звична для формату Євробачення. Солістка виконуватиме композицію, де співатиме про дзвінки колишніх в стані алкогольного сп’яніння.

Roxen – наймолодша співачка цьогорічного конкурсу, їй лише 20 років. Деякі навіть порівнюють її з Біллі Айліш та Дуа Ліпа.

4. The Roop (Литва)

Два роки тому група The Roop вже намагалася прорватись на вершину слави у Євробаченні, але, на жаль, все закінчилось поразкою. Букмекери прогнозують, що гурт буде переможцем і Євробачення 2021 буде проходити у Вільнюсі.

5. Атена Манукян (Арменія)

Колишня переможниця Х-фактору 2018 Атена Манукян стала переможницею національного відбору в Арменії, де отримала шанс представляти свою батьківщину на Євробаченні 2020 року. За словами глядачів, пісня, яку виконує співачка, змушує танцювати і запала в серця фанатів.

6. Монтень (Австралія)

У пісні “Don’t Break Me” співачка описує період розлучення і моральні відчуття під час цього періоду. Композиція написана під враженням від книги про самопоміч в залежних стосунках. Виконавиця дивує публіку епатажним образом, а так не приховує, що є фанаткою справжнього мистецтва, про що свідчать її образи.

А які виконавці сподобались особисто вам найбільше? Діліться своїми враженнями і підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Армії утримуються для захисту існуючої системи, а не людей. В майбутньому розумне людство не допустить війни”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Сховайте це негайно — Топ 5 немодних джинсів 2021

Подорожі

Карантин


Читайте також