Цікава та корисна інформація

ТОП 5 захоплюючих фільмів, що відрізняються від голлівудської одноманітності

Перший кінофестиваль відбувся в Венеції в 1932 році, на якому показали перший фільм «Доктор Джекілл і містер Хайд». Від тоді з’явилось уже тисячі різноманітних фільмів у десятках різних жанрів, і, на жаль, кінострічок, від яких справді перехоплює подих все менше. Проте серед безлічі історій завжди можна знайти ту, яку захочеться переглядати знову і знову, яка поєднає хвилюючий сюжет і неймовірну акторську гру.

Deztop показує улюбленим читачам кінострічки, які припадуть до душі кожному, хто поринає у світ кіно.

Молочні зуби (2020)

Батьки з жахом дізнаються, що їхня неповнолітня невиліковно хвора донька закохалася в місцевого наркоторговця Мойсея. Проте, незабаром ця звістка принесла радість в їх дім, адже стосунки повернули дівчинці бажання жити. Також батьки усвідомили, що ця закоханість, імовірно, остання у житті їхньої доньки, тому вирішують не заважати їй сповна поринути в неї.

Рейтинг КіноПошук – 7,2

Земля під ногами (2019)

Молода і амбітна Лола – успішний бізнес-консультант. Все своє життя вона присвячує роботі. Все розписано по хвилинах: наради, зустрічі з клієнтами, тренування в спортзалі. Проте не все так безхмарно в її житті – сестра Конні страждає на психічне захворювання. Після трагедії, яка спіткала її сестрі, життя Лоли перетворилася в хаос: дівчині весь час здається, що її хтось переслідує.

Рейтинг КіноПошук – 6,4

Взяти чи піти(2018)

Одного разу 30-річний будівельник Ерік дізнається, що його колишня дівчина Моніка, яку він не бачив уже півроку, ось-ось народить. Ця звістка збентежила молодого хлопця після хмільної вечірки. Проте дівчина ще не поспішає стати матір’ю і хоче відмовитися від новонародженої дочки. Однак розглядає ще один варіант – віддати дитину колишньому коханому.

Рейтинг КіноПошук – 7,5

Найкрасивіша пара (2018)

Найкрасивіша пара – це Мальті і Лів, які стали жертвами насильства з боку 3 підлітків під час відпочинку на середземноморському узбережжі. Попри всі негаразди, пара разом ось уже 2 роки. Одного разу Мальті випадково зустрів одного з нападників. Прагнучи помститися чоловік вистежує зловмисника, однак, дівчина хоче забути про той трагічний вечір і намагається вберегти чоловіка від помилки. Проте, коханий вже не може та й не хоче зупинятися.

Рейтинг КіноПошук – 7,0

Корделія (2019)

Це фільм-щоденник: таємна подорож в пошуках одкровень, розповідає про 33-річну чарівну Єву. Поки коли жителі Мадриду масово залишають свої будинки, щоб сховатися від нестерпної спеки, жінка прогулюється найпотаємнішими закутками міста, які згадує ще з юних років. Історія розгортається на тлі серпневих міських фестивалів, коли мимовільною пригодою можна заспокоїти внутрішнє сум’яття людини …

Рейтинг КіноПошук – 6,9

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Кози сплять з відкритими очима. Єдиною ознакою, за якою можна зрозуміти, чи вона спить, є її вуха, які розслаблюються і повисають

Подорожі

Карантин


Читайте також