Цікава та корисна інформація

ТОП-6 захопливих серіалів, що виходять цієї весни

Інколи потрібно забувати про всі проблеми і відриватись від нав’язливих думок, а, як стверджують психологи, найкраще розслабитись і забути про негаразди допоможе перегляд серіалів.

Цієї весни заплановано кілька серіальних прем’єр і як обіцяли творці, саме вони обов’язково стануть хітами переглядів 2020 року.

Згідно з рейтингом deztop.net представляє найкращі з кращих.

Велика

The Great (2020)

Відкриває наш рейтинг серіал, що зібрав багато відгуків серед критиків. Розповідь ведеться про життя і правління Катерини Великої. Весь серіал розповідатиме глядачеві про юність імператриці Росії і її становлення на трон. Творці обіцяють, що історія, яку вони подають зі своєї точки зору, повністю змінить відношення глядача до цієї постаті.

Хрестики-нулики

Noughts & Crosses (2020)

Любителям жанру антиутопії варто звернути увагу на цьогорічну прем’єру. Це проект каналу BBC One. Серіал-антиутопія розповість про світ, де існує расова дискримінація людей, де “хрестики” – це темношкіре населення, яке панує і “нулики” – білі люди, що підпорядковуються вершині суспільства. Будь-які відносни між обома расами заборонені, але це не зупиняє головних героїв..

Дивовижні історії

Amazing Stories (2020)

За ідеєю найкращого режисера 21-го століття Стівена Спілберга, в 80-их роках минулого століття випускався серіал у жанрі фентезі, який захопив не одну тисячу глядачів. Цього ж року, Apple TV+ підготували такий ж серіал, з таким же стилем та назвою, але подали у вигляді утопії в сучасному світі. Якщо відомий серіал “Чорне дзеркало” вам сподобався, то “Дивовижні історії” теж не залишить нікого байдужим.

Біжи

Run (2020)

Творці серіалу “Дрянь” створили новий проект, що розповість глядачеві про життя двох підлітків, що вклали між собою досить дивний договір. Він заключається у тому, що якщо хоч один із них напише смс зі словом “Біжи”, вони повинні кинути всі справи і прибути на Центральний вокзал. Цю обіцянку вони давно не згадували, але, через 17 років кодове слово вступає в силу.

Місіс Америка

Mrs. America (2020)

Серіал з неймовірною Кейт Бланшетт в головній ролі зачіпає досить складну проблему суспільства, а саме рівні права жінок. Розповідь ведеться про 70-ті роки 20 століття в США. Якщо цікава тема фемінізму та рівності жінок з чоловіками, deztop.net радить познайомитись із серіалом ближче.

Відіграти назад

The Undoing (2020)

А завершує наш списко Ніколь Кідман та Хью Грант в головних ролях, які порадують нас цієї весни у серіалі “Відіграти назад”. Це історія про терапевта по імені Грейс Фрейзер, яка, здавалось би, мала все, що лише забажає. Ідилія у її житті тривала до тих пір, поки не стало відомо про зникнення її коханого чоловіка і її життя набирає нових обертів.

Ось такий список серіалів запропонував deztop.net. Приємного перегляду!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Практично кожна людина за своє життя “намотує” пряму, яка дорівнює 5-ти земним екваторам.

Подорожі

Карантин


Читайте також