Цікава та корисна інформація

4 найкращих вітчизняних кінострічки, що вартують витраченого часу

Молот (2016)

Драматичний фільм про боксера Віктора, який потрапив в моторошну автокатастрофу, після якої бандит Акула погрожує вбивством коханої, якщо той знову не вийде на бій і не програє.

Фільм вартий перегляду, оскільки до останної секунди тримає в напрузі, а також за час перегляду ви зможете відчути весь спектр емоцій.

Сторож (2019)

Одна заможна пара приїжджає в занедбаний санаторій і хоче оселитись в одному з номерів. З поведінки гостей сторож помічає, що молодий чоловік від когось переховується. Але і сам він жив в далечені від цивілізації не просто так.

Кінострічка розповість нам наскільки важливо вміти прощати і покаже, що кожен вчинок має наслідки, за які ми повинні відповідати.

Московський романс (2019)

Головна героїня Женя отримує в спадщину 3-кімнатну квартиру в Москві. Її щастю не було меж, проте разом із неочікуваним подарунком дістався і сюрприз: три квартиранта, кожен з яких зіграє в її долі несподівану роль.

Легкий і романтичний фільм принесе вам хороший настрій та заряд позитиву.

Текст (2019)

27-літній Ілля опинився за ґратами по хибному звинуваченню у розповсюдженні наркотиків. Вийшовши на волю він прагне помститися Петру Хазину, через якого він опинився у тюрмі. Вистеживши мажора, Ілля вбиває його і вирішує скористатися його смартфоном. Впродовж тижня хлопець відправляє повідомлення його колегам, начальству, батькам і дівчині Ніні, в яку сам закохався.

Фільм “Текст” – це рідкісне поєднання захоплюючого сценарію і відмінної акторської гри.

Deztop бажає вам гарного перегляду!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

Топ 5 хитрих правил фарбування хною

Подорожі

Карантин


Читайте також