Цікава та корисна інформація

7 давно забутих трендів, до яких мода повертається у 2020 році

Дивлячись на фотографії 15-літьної давності ми хочемо закрити фотоальбом і ніколи більше не повертатися до цих фотографій, бо в деякій мірі нам соромно за штани-кльош, яскраві відтінки, смішні заколочки і дивний макіяж. Звичайно, про елегантність і класику там і мови бути не могло.

Наш deztop.net звірився з теперішньою модою та модними трендами 2000-2005 років і порівняв як тепер ми можемо використати їх на свою користь.

Кроп-топ

Кінець дев’яностих – початок нульових принесли нам еру вкорочених кофт, худі, футболок та толстовок. На відміну від тих років, коли носили такі топи з джинсами низької посадки, зараз демонструвати свій живіт вважається моветоном, тому найкраще поєднувати такий топ з джинсами високої посадки.

Шкіряні речі

Мода на красиві шкіряні куртки знову повертається. І це стосується не лише їх, а й шкіряних лосінів, легінсів та навіть штанів.

Чокер

Нарешті така прикраса вернулась у моду. Масивні, витончені, широкі, тонкі – без різниці. Усі вони знову в моді. Як до вечірнього плаття, так і до спортивного образу.

Пір’я

Пір’я ідеально підходять для світських вечірок, походу в кабаре або ресторан. Це не лише образ для тематичних вечірок, а й можливість вдало підкреслити шарм образу.

Широкий ремінь

Раніше всі любили одягати такий аксесуар на бедра з обтягуючими сукнями. Зараз такі ремені виглядають як вкорочені варіанти корсетів і вдало поєднуються з сорочками або водолазками.

Неон

Неонові речі та речі кислотних відтінків знову повертаються у моду. Відтепер це один із найкращих способів як привернути увагу та підкреслити унікальність луку.

Обручі

Якщо, дивлячись на фотографії минулих років обручі видаються вам дикістю, то погляньте на тренди 2020 року, де обручі виявляється, зайняли почесне місце серед модних аксесуарів.

Така підбірка трендів у нас вийшла. А що з цього ви б ніколи не одягнули знову? Діліться у соціальних мережах.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

Дари моря або як та чому зароджуються перли

Подорожі

Карантин


Читайте також