Цікава та корисна інформація

4 хитрих трюки маркетологів, які змушують тратити гроші

Здавалось би, немає нічого такого, що не змогли б нам прорекламувати маркетологи. Ми знаємо всі їхні трюки, уловки та хитрощі, але ми зібрали ще 5 хитростей, яких ви ще точно не знали до цього моменту.

Чеки

Ви часто отримували пропозицію від магазину на рік безкоштовного сервісу від магазину або на безкоштовне страхування? Напевне досить часто, особливо, коли це стосується нової покупки техніки. Так от, головна умова такої вигоди – зберігати чек товару цілий рік. Маркетологи знають, що за цей час ви можете з легкістю загубити цей папірець або викинути.

Бренд – запорука покупок

Брендові речі купують у 4 рази більше, ніж речі невідомих виробників. Звичайно, якість у таких дорогих речей набагато вища, але є і добросовісні виробники, які виготовляють хороший якісний товар і за дуже доступною ціною. Тому перш ніж купити сумочку за 12 тисяч запитайте себе, а чи не хотіли б ви придбати не менш якісну, але за 2 тисячі?

Немає валюти – немає жалю

А ви часто бачите на чеках позначку валюти? Насправді, якщо так, то це теж чергова хитрість маркетологів. Адже, коли ви купуєте якусь дорогу річ і бачите позначку валюти поруч з вартістю, на підсвідомому рівні у вас виникає відчуття жалю, бо ви витратили совї гроші, а коли ви бачите лише ціну і нічого більше, тоді таке відчуття оминає вас, адже це просто цифра.

Чим більше, тим краще

Чим більше, тим краще, але явно не для вашого гаманця. Коли будете йти за покупками у супермаркет зверніть увагу на розмір візка або корзини, куди ви збираєтесь класти свої покупки. Насправді маркетологи потурбувались, щоб візок був справді великим і це не з великої турботи до вас, а з бажання заробити більше. Бо, коли покупець бачить на половину пустий візок він бажає заповнити його покупками ще і ще, змушуючи купувати зовсім непотрібні продукти та речі. Тож будьте обачними.

deztop.net радить вам вмикати логіку та не довіряти всім легким трюкам та пасткам маркетологів, адже їхня задача заробити на вас та спустошити ваш гаманець. А щоб не попадатись на всі ці хитрощі, складайте список покупок кожен раз, коли йдете за покупками і, головне, добре поїжте =).

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Секрети по догляду за волоссям, які має знати кожна

Подорожі

Карантин


Читайте також