Цікава та корисна інформація

ТОП 4 фільми, повз які ви не зможете пройти цієї весни

Ми уже не раз казали, що весна 2020 буде плодовитою на кінематограф. Знайдуться шедеври на будь який смак і вік.

Deztop пропонує звернути увагу на четвірку найочікуваніших.

Втеча з Преторії (Escape from Pretoria)

Фільм засновано на реальних подіях. В центрі сюжету 2 білих південноафриканців, Тім Дженкін та Стівен Лі, яких посадили за ґрати. Вони потрапляють у Центральну в’язницю Преторії. Однак, вважаючи себе невинними, чоловіки вирішують покинути тюрму.

Форсаж 9 (Fast & Furious 9)

Дев’ятий епізод легендарного “Форсажу”, швидше за все, стане передостаннім. У ньому головний герой Домінік Торетто веде запеклу боротьбу з кібертерористкою, яка хоче помститись йому за всі свої провали. Проте небезпека приходить звідки не очікували.

Прокат запланований на 22 травня 2020 року

Пила (Spiral: From The Book of Saw)

Дев’ята частина відомого на весь світ фільму “Пила” розповідає нам про детектива Зіка Бенкса і його напарника, які мають розслідувати серію моторошних вбивств. Усі вони нагадують злочини попередніх років. Проте в ході розслідування обоє опиняються в епіцентрі гри, в якій ризикують розлучитися зі своїми життями.

Прокат запланований на 14 травня 2020

Скубі-Ду (Scoob!)

Повнометражна версія оповідає історію знайомства головних героїв, а також показує розслідування злочинну лиходія Діка Дастардлі. Але найголовніше – глядачам розкажуть про загадкове походження Скубі-Ду.

Прем’єра запланована на 15 травня 2020 року.

Можна поділитись з друзями:


Читайте також