Цікава та корисна інформація

4 хороших українських комедійних серіали

Втомились від голлівудського екшену? Набридли російські нудні мелодрами з одинаковим закрученим сюжетом? Не знаєте, що подивитись разом з сім’єю вечорами? Ось саме тому deztop.net підготував добірку хороших українських серіалів, які нічим не поступаються зарубіжним.

Папік

Дарья Петрожицька та Стас Боклан напевне самі досі не усвідомлюють успіху після прем’єри серіалу “Папік”. Вони настільки добре поєднали своє акторське майстерство та задумку режисера, що прихильників серіалу хоч відбавляй.

СидОренки-СидорЕнки

Комедійна історія про те, як колись у пологовому будинку переплутали двох малюків з однаковим прізвищем – Сидоренко. Тільки ніхто ж навіть не здогадувався про те, що одне прізвище СидОренко, а інше СидорЕнко. І от через багато років правда вспливає на гору…

Останній москаль

Карпати. Село Великі Вуйки. Український колорит, традиції та… москаль. Син багатого бізнесмена змушений перебратись жити на деякий час до рідного брата свого батька. Тут він намагається бути таким як вони, навіть вливається у простий сільський народ, але кожного кроку його спіткають кумедні моменти.

Між нами дівчатами

Приємний до перегляду, розслабляючий серіал про життя тьох жінок: матері, яка зі всіх сил працює на хорошій посаді, дочки, що мріє стати фотографом і зовсім не бажає вчитись та бабусі, що в минулому була виконавицею романсів, а зараз пенсіонерка. Всі вони живуть в одній квартирі, мають свої плани та цілі на подальше життя, але в один момент все переривається і героїні зустрічаються з різними життєвими ситуаціями.

От така добірка у нас вийшла, а що з цього списку ви б подивились першим?

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Оси за смаком нагадують кедрові горішки, черв’яки – підсмажений бекон, а жуки – яблуко.

Подорожі

Карантин


Читайте також