Цікава та корисна інформація

6 інтригуючих фільмів з хепі-ендом

Наступний список фільмів відкриє вам світ героїв, які зіткнулися з тяжкими проблемами, проте зуміли знайти в собі сили вистояти і стати щасливими.

Deztop бажає вам гарного перегляду та позитивного настрою.

Родина за хвилину (Instant Family, 2018)

Щасливе подружжя Піт і Еллі вирішує всиновити дитину, зупинивши свій вибір на 15-річній дівчинці-підлітку. Проте, як виявилось, у неї були ще брат та сестра, тому пара була змушена забрати всіх. З такою компанією життя тихої сімейної пари перестає бути спокійним і набуває веселих фарб.

Заміж на 2 дні (Un plan parfait, 2012)

Весела французька комедія, сповнена гумором та теплом. На родині Ізабель лежить вінок безшлюбності. Вона вигадала геніальний план аби обманути долю, проте не так сталось як гадалось. То хто ж кого обдурить?

Як одружитись і залишитись неодруженим (Prete-Moi ta Main, 2006)

Романтична комедія про 43-річного холостяка Луї Коста, який живе з матір’ю і 5 сестрами. Одного разу дівчата вирішують одружити брата. Тоді Луї придумує хитрий план, щоб уникнути лихої долі.

Міс Петтігрю живе одним днем ( Miss Pettigrew Lives for a Day, 2008)

В центрі сюжету гувернантка Грінівер Петтігрю, яка обманом влаштовується на роботу до легковажної Делісії ла Фосс та кардинально змінює своє життя.

Шлях додому (A Dog’s Way Home, 2019)

Сімейний фільм про веселого і грайливого собаку Беллу, який загубився і опинився дуже далеко від дому. Тепер Белла повинен здолати 600 кілометрів і пройти безліч випробувань, щоб знайти свого хазяїна.

100 речей та нічого зайвого (100 Dinge, 2018)

Весела комедія, що оповідає про 2 друзів-шопоголіків, які одного разу вирішили укласти парі. Згідно з домовленістю, вони були змушені вибирати 1 річ, якою користуватимуться протягом доби наступні 100 днів.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

Чому за 175 мільйонів років бактерії ніяк не змінились

Подорожі

Карантин


Читайте також