Цікава та корисна інформація

3 онлайн-університети, де можна отримати безкоштовну освіту

У наш час освіта є основною рушійною силою, яка відкриває перед нами безліч можливостей. Однак, через швидкий темп сучасного життя та відсутність часу ми не встигаємо приділяти час на самоосвіту, що погано впливає на загальний розвиток людини.

deztop.net вважає, що освіта повинна бути доступна кожному, тому ми підготували для вас трійку безкоштовних курсів, які навіть надають сертифікати про закінчення курсу.

Coursera

Головна перевага Coursera як платформи в тому, що вона пропонує повні курси, що містять не лише відеолекції, презентації та літературу для навчання, але й домашні завдання, які сприяють якісному засвоєнню матеріалу. Окрім того пропонується вибір мови курсів: деякі українською, а деякі англійською.

Udemy

Онлайн-платформа, що дозволяє отримати сертифікат після успішного завершення курсу. Основний плюс її в тому, що викладати свої курси можуть різні викладачі з усього світу та ставити власну цінову політику. Ви можете завантажувати свої лекції, презентації та відео та вести цілі групи студентів або бажаючих пройти курс.

Duolingo

Бажаєте вивчити якусь іноземну мову, але не маєте ресурсів? Дуолінго вам в цьому допоможе, адже платформа розроблена спеціально під вивчення мов. Спочатку вона оцінює ваш рівень знань мови, а потім пропонує доступні для вас курси. Навчання подається у вигляді інтерактивної гри, де за зароблені бали користувач проходить з рівня на вищий рівень.

Дезтоп радить вам спробувати відвідати хоч одну з цих онлайн-платформ та обрати свій власний процес навчання, адже без знань в нашому світі всі дороги закриті.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Кожен з нас проводить уві сні більше 20 років

Подорожі

Карантин


Читайте також