Цікава та корисна інформація

3 українських фільми для вечірнього перегляду

Ми полюбляємо дивитись українське кіно, адже вітчизняні кінорежисери по-справжньому творчі люди з великим потенціалом. Наші фільми займають хороші позиції та рейтинги і збирають біля телеекранів багато глядачів.

Захар Беркут

Екранізація одноіменної повісті Івана Франка “Захар Беркут”, який ще також називають “Зринаючий орел”. Гаслом цього шедевру стало “У свободі моя сутність”. Ахтем Сеїтаблаєв з гідністю представив нашу українську історію та культуру.

Гніздо горлиці

Фільм про складне життя жінок-заробітчанок, які покидають свої сім’ї та їдуть працювати на чужину, у пошуках кращої долі. Історія про заробітчанку, яка мало не втратила сім’ю через постійне життя у Італії. А коли вона повернулась додому, виявилось, що тепер її сім’я не така як була раніше.

Віддана

Інша назва “Фелікс Австрія”, адже це однойменна назва до повісті, згідно якої і створювався фільм. Історія розгортається навкого подій 19-го століття в місті Станіславів, австро-угорська Україна. Бюджет фільму був 60 мільйонів, але, незважаючи на таку невелику суму як для кінозйомок, наш фільм нічим не програє зарубіжним екранізаціям.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Їсти подано: топ 5 продуктів – наркотиків

Подорожі

Карантин


Читайте також