Цікава та корисна інформація

Чим зайнятись на карантині? Інтернет-ресурси, які не дадуть нудьгувати

Пандемія коронавірусу охопила кожну сім’ю, а головні ліки від нього – це залишатись вдома. А чим нам ще зайнятись корисним, окрім як дивитись телевізор? deztop.net підготував корисні ресурси, які допоможуть вам залишатись в “розумовому тонусі” та не нудьгувати.

“Клятий раціоналіст”

На Ютубі автор каналу дуже добре пояснює різні речі, що стосуються життя, дає відповіді на популярні питання, розбирає заїжджені теми та міфи. Останні відео на каналі присвячені коронавірусу та різним вірусам загалом, подані так, що кожна пересічна людина зрозуміє.

Телеграм-канал “Цветы для Элджернона”

Висловлювання критичних думок, розбір польотів різних наукових та інших теорій і просто шанс подумати про щось вічне. Читання таких заміток займає лише кілька хвилин, але змушує думати впродовж кількох годин.

Телеграм-канал “Немецкая философия/Политика”

Думки видатних німецьких філософів, просвітителів та розшифрування деяких сучасних політичних подій через призму думок батьків німецької філософії.

Телеграм-канал “Архив”

Це не звичайна збірка книг як онлайн бібліотека. Суть в тому, що там не подані варіанти цілих книг, а їхні скорочені версії або навіть просто огляди на самі книги, читання яких займає 10 хвилин. Перед тим як починати читати якусь книгу, можна проглянути короткий зміст або виклад і вирішити для себе чи читати повністю її чи ні.

Artifex Ru

Ютуб-канал, де після перегляду одного або двох відео відчувається, як мозок насичується киснем інтелекту. Від історії виникнення чуми до огляду книги “Майстер і Маргарита” Булгакова. Ідеальний голос, хороша зйомка та грамотний сюжет.

Сказки Найт

Канал на Ютубі, де розміщені відео на різні теми: історія, міфологія, Середньовіччя, огляд авторів, розбір картин високого мистецтва та інше. Перевага таких роликів в тому, що тривають вони від 5 до 10 хвилин, однак поміщають у собі тонну цікавої інформації.

Радимо вам звернути увагу на кожен з цих ресурсів, адже це вулкан хороших знань та можливість корисно провести час.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

Коштом життя: Топ 5 небезпечних звичок на кухні

Подорожі

Карантин


Читайте також