Цікава та корисна інформація

ТОП 4 інтригуючих фільми, що змусять вас замислитись

Deztop підготував для вас список найкращих захоплюючих фільмів, що допоможуть відволіктись від рутини та зарядитись позитивом після тяжких робочих буднів.

Я бачу, я бачу (2014)

Події горору відбуваються у віддаленому містечку. В центрі сюжету 2 близнюків, які, помітивши дивну поведінку матері після операції, намагаються з’ясувати, що з нею трапилось. Та правда їх просто жахне.

Весь цей світ (2017)

Дуже чуттєва історія про чисте кохання, непереборну жагу до свободи і проблему довжиною у вічність – відносини батьків і дітей. Кінострічка оповідає про любов розумної дівчини Медді та її сусіда Оллі, який прагне їй допомогти. Все було б ідеально, якби не хвороба юної леді, через яку вони з Оллі не можуть доторкнутись одне до одного. Проте пара вирішує з головою поринути у почуття, і доля винагороджує їх.

Спалення  (2018)

Фільм описує нам любовний трикутник молодого сина фермера Лі Чон Су, його подруги Хе Мі та її нового бойфренда на ім’я Бен. Одного разу Бен ділиться з хлопцем страшною таємницею і відтоді Чон Су переслідує відчуття тривоги. Як виявилось, не просто так…

Небезпечний бізнес (2018)

Ґрінґо – рядовий працівник однієї численних фармацевтичних компаній. Його бос – довгонога стервозна блондинка, яка відправляє бідолаху з секретною формулою медичної марихуани в Мексику. Згідно з її розрахунками, справа принесе власникам мільярди. Проте Ґрінґо навіть не уявляє, в яке кримінальне середовище незабаром влипне.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Захист від вірусів: Топ 5 причин провітрити приміщення

Подорожі

Карантин


Читайте також