Цікава та корисна інформація

4 гарячих книги, які змусять вас випасти з реальності

Ці книги зацікавлять вас вже з першого абзацу і ви не зможете зупинитись, поки не дізнаєтесь, чим усе закінчилося.

Deztop пропонує вам перелік книг із захаплюючим сюжетом, від якого не можна відірватись.

Дін Кунц “Ешлі Белл”

Роман американського письменника “Ешлі Белл” набув різкої популярності і став трилером року. Він оповідає про юну та талановиту письменницю Бібі Блер. Одного дня вона дізнається, що жити їй залишилось декілька місяців. Проте одного ранку дівчина прокидається абсолютно здоровою, та її не покидала нав’язлива думка знайти і врятувати когось на ім’я Ешлі Белл.

Пола Гоукінз “Дівчина у потягу”

В центрі сюжету знаходиться дівчина Рейчел, яка кожного дня о 8:04 сідає на той самий електропоїзд. Щоразу, крізь вікно, вона бачить щасливу подружню пару Джесс і Джейсон. Проте одного разу, вона помічає дівчину з іншим чоловіком. І невдовзі Джесс безслідно зникає.

Бернадетт Енн Періс “За зачиненими дверима”

В центрі сюжету молода пара Грейс і Джек – успішний адвокат і прекрасна господиня. Їх життя здається казковим на перший погляд, та що стоїть за цією ідеальною картинкою? Що відбувається за зачиненими дверима спальні, на вікнах якої стоять грати?

Стівен Кінг “Гра Джеральда”

Психологічний роман, відомого на весь світ, Стівена Кінга розповідає про жінку, яка вбивши свого коханого, опинилась прикутою наручниками до ліжка. Першим, хто завітав до неї крізь відчинені двері був голодний собака, та він не був останнім…

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“В більшості випадків людям завдає біль не те, що відбувається – їх ранять власні очікування”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Топ 5 правил догляду за комбінованою шкірою

Подорожі

Карантин


Читайте також