Цікава та корисна інформація

Найпопулярніші блогери Tik Tok

Найбільш популярні фігури в соціальній мережі Tik Tok зараз далеко попереду звичайних медіа селебрітіс в очах своїх молодих фанатів. Tik Tok зірки мають мільйони фоловерів більшість з яких це представники покоління Z. Навіть якщо ви ніколи не зустрічалися з цим додатком, то вам пора з ним подружитися. На Tik Tok одночасно завантажується більше ніж півтора мільйона відео і його популярність продовжує рости. Тому ось підбірка найпопулярніших блогерів з Tik Tok.

Charli D’Amelio

Charli D’Amelio — 43.9 мільйона підписників. Чарлі офіційно є найбільшою зіркою TikTok. Після запуску свого каналу в червні 2019 року 15-річна дівчина з Коннектикуту здійнялася на вершину TikTok за лічені місяці через танці під вірусні пісні. Її успіх призвів до того, що вона потрапила до місця в Hype House, виступу у рекламному ролику Super Bowl та контракту з прем’єр-агентством талантів.

Loren Gray 

Loren Gray  – 41.8 мільйонів підписників. Лорен була зіркою попередника TikTok, Musical.ly, вже у 13 років. Грей була частиною тренду lip-dubbing у TikTok та викликів вірусних танців, а також отримала номінації на премії Teen Choice Awards і People’s Choice Awards за свою соціальну присутність у ЗМІ. Нещодавно вона розповіла Insider, що планує більше зосередитись на своїй кар’єрі в музиці, яку вона творить з 2017 року. Вона випустила сингл “Can’t Do It” у травні 2019 року.

Riyaz Afreen

Riyaz Afreen – 33.7 мільйона підписників. Ріязу всього 16, але він зарекомендував себе як актор і зірка. У своїх облікових записах він часто показує інших популярних зірок індійського TikTok, серед яких містер Файсу та Аашика Бхатія.

Baby Ariel

Baby Ariel – 31.7 мільйонів підписників. Baby Ariel, вона ж Ariel Martin, була першою особою, яка перевершила 20-мільйонний рубіж підписників на Musical.ly, і її слава лише зростала відтоді. Знаменита слава TikTok у 19-річному віці призвела до безлічі концертів на телеканалах Disney і телевізійних шоу Nickelodeon.

Addison Rae (aka Addison Easterling)

Addison Rae  – 29.9 мільйонів підписників. 19-річна Аддісон Істерлінг швидко піднялася по сходинках слави після приєднання до TikTok влітку 2019 року. Зараз вона є членом Hype House і регулярно має сотні тисяч переглядів відео, де танцює та робить lip-syncs для популярних пісень у додатку.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

50 тисяч клітин у вашому тілі відмирають і замінюються на нові в той час, як ви читаєте це речення

Подорожі

Карантин


Читайте також