Цікава та корисна інформація

Топ 6 небанальних речей, щоб зайняти себе під час карантину

1. Пікнік у квартирі.

З приходом весни та першими теплими промінцями стало набагато важче сидіти вдома. Добре, якщо ви проживаєте у приватному будинку, але бато людей залишаються у своїх квартирах. Проте, це не привід відмовляти собі. Якщо у вас є балкон, то це чудово, але невеличкий пікнічок можна влаштувати і просто на підлозі вітальні. Стелемо м’якенький пледик, відкриваємо вино і вуаля, ви на пікніку. Можна увімкнути звуки природи, для більш повного релаксу. Звичайно шашлики з мангалу не скуштуєте, але тут на допомогу може прийти сковорідка-гриль. Головне в цій справі – фантазія.

2. Винайти власну настільну гру.

Шахи, шашки, UNO, Jenga, Монополія – це чудові ігри, проте і вони надоїдають. Тож пропонуємо вам заняття для всієї сім’ї : придумайте власную. Спершу обговоріть, який тип гри ви б хотіли зробити. Розробіть дизайн дошки. Придумайте правила. Роздрукуйте, намалюйте або виріжте зі старих журналів картинки для вашої гри. І вперед.

3. Влаштуйте кулінарне змагання.

Можливо, таким чином, вам вдасться відкрити талант до приготування їжі у когось з членів вашої родини. Нехай кожен обере собі страву та по черзі приготує її. А після, всі разом влаштуйте дегустацію. Можна підключати і малих дітей, звичайно з допомогою дорослих. Адже приготування наприклад оладок, насправді дуже просте та не дороге.

4. Вечір кіно

Тут знадобляться певні приготування. Знайдіть улюблену кіно стрічку чи серіал. Це може бути щось нове або щось, що ви бачили, до прикладу фільм 5-й елемент, Пропала грамота, Зоряні війни, це вже на ваш смак. Підготуйте смаколики: попкорн, можна купити та приготувати у мікрохвильовій печі, чіпси, фрукти абощо. Приємного перегляду.

5. Зробіть капсулу часу.

А чому ні, часу вдосталь. Приготуйте ящик або коробку. Попередьте членів сім’ї, що їм потрібно підготувати речі для “капсули”. Це повинні бути пам’ятні речі, щось, що викликає у вас приємні та світлі емоції чи спогади: фотографії, запрошення, листи, невеличкі подарунки. Запакуйте вашу капсулу якомога надійніше, але не забудьте написати зверху, коли смаме її потрібно відкрити, найкраще, щоб період часу був не надто великий але і не наступного року, для прикладу : ” Капсула часу родини Джонсон. Відкрити 1 червня 2030року”.

6. Годівничка для пташок

Якщо вам набридло просто дивитись у вікно, то це можна виправити. Зробивши годівничку, ви не тільки матимете змогу насолоджуватись спогляданням за птахами, а й попіклуєтесь про природу. Схем для їх виготовлення ми не даватимемо, адже в інтернеті їх є безліч, проте дамо пораду : оберіть ту яка для вас буде найменьш затратною по часу та матеріалах. Виберіть, де саме ви її прилаштуєте: на підвіконні ззовні, на балконі чи ще десь. Перевірте чи надійно ви її закріпили адже вітер чи негода можуть її пошкодити. Підготуйте їжу, яку ви поставите у годівничку, це може бути хліб чи крпуи які є у вас вдома, також ви можете ставити туди деякі залишки їжі. Не розчаровуйтесь, якщо птахи не одразу знайдуть вашу годівничку, їм знадобиться деякий час, це може бути і декілька днів.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Шанс, що ви помрете на шляху до лотерейного магазину, фактично перевищує ваш шанс купити виграшний лотерейний білет

Подорожі

Карантин


Читайте також