Цікава та корисна інформація

5 фільмів, які вразять навіть тих, хто бачив усе

Ця підбірка фільмів буде особливо цікавою для запеклих кіноманів. Усі фільми вирізняються гострим сюжетом та професійною акторською грою.

Deztop бажає вам приємного перегляду!

“Спочатку вони вбили мого батька” (драма)

Фільм під режисурою Анджеліни Джолі описує спогади письменниці Лун Ун про жахіття, що спіткали її народ. Коли їй було лише 5, Червоні кхмери розпочали жорстокі розправи. Дівчинка опинилась у таборі для підготовки майбутніх солдатів, де її мали навчити деморалізувати супротивника й завдати удару.

Рейтинг КіноПошук – 7,2

“Відкриття” (наукова фантастика, романтичний)

В центрі сюжету науковець Томас Харбор, який довів існування життя після смерті. Цим самим викликав величезну хвилю самогубств. Його син знайомиться з дівчиною Айлою, яка вважає самогубство виходом і згодом рятує її від спроби втопитися.

Рейтинг КіноПошук – 6,3

“Моє ім`я Долемайт” (біографія, комедія, драма)

Фільм описує події 70-х років у гетто. В центрі сюжету музикант музикант Руді Мур, який намагається всюди популяризувати свої пісні. Та він не втрачає надії, щодня удосконалює свої здібності та шукає нові можливості. І раптово недолугий музикант стає зіркою.

Рейтинг КіноПошук – 7,3

“Божественні” (кримінальна драма)

Фільм розповідає про дівчинку-підлітка Дунію, яка відверто не бажає жити в нетрях передмістя. І тоді вона вирішує заробити багато грошей. Її підтримує подруга Маймуна і разом вони починають працювати на наркодилерку Ребекку. Проте згодом Дунія знаходить молодого танцівника Дігія, і її життя кардинально змінюється.

Рейтинг КіноПошук – 7,4

“Шестеро поза законом” (бойовик)

Головний герой фільму збирає команду, щоб визволити народ Тургистана від диктатора. Шістка розшукує Алімова та його прихильників, і, пройшовши безліч випробувань, їм це вдається.

Рейтинг – КіноПошук – 6,1

Можна поділитись з друзями:


Читайте також