Цікава та корисна інформація

7 речей, які ви можете зробити для своєї кар’єри з дому

Як і переважна більшість світу, ви несподівано опинилися вдома. Ви проводите більше часу у своїх улюблених кофтах або за роботою з собакою, яка лежить біля ваших ніг. Але врахуймо: цей раптовий зсув у вашому робочому житті викликає і деякі тривоги.

Це неприємний час для всіх. Але ми тут, щоб заохотити вас. Є багато чого, що ви можете зробити, щоб покращити свою кар’єру і так -все з комфортного дивану.

1.Оновіть своє резюме та профіль у LinkedIn

Коли ви востаннє переглядали своє резюме чи читали свій профіль у LinkedIn? Якщо минув якийсь час то знайдіть декілька хвилин, щоб заповнити прогалини.

Додайте до резюме свої останні посади та видаліть застарілі. Додайте посилання та вкладення до деяких ваших останніх робіт у своєму профілі LinkedIn, оновіть резюме або схваліть навички деяких своїх контактів (щоб вони могли повернути вам послугу).

Навіть якщо ви найближчим часом не потребуєте цих ресурсів, все-таки хороша ідея оновлювати їх. Бо коли вони вам знадобляться, освіжити їх буде набагато простіше.

2. Розширте свої знання за допомогою Інтернет-ресурсів

Коли ви не вносите у свій звичайний робочий графік навчання та розвиток, то ваші навики можуть легко скотитися на задній фон або втратитись зовсім.

Киньте виклик собі, щоб відточити нові навички або розширити свої знання, пройшовши онлайн-курс. Незалежно від того, чи хочете ви освоїти фотошоп або розумієте лише основи маркетингу, існує безліч курсів, які допоможуть вам підштовхнути себе і поповнити свої знання з дому.

Зараз також хороший час, щоб бути в курсі того, що відбувається у вашій галузі. Слідкуйте за відповідними організаціями та публікаціями в соціальних мережах, щоб отримувати їх оновлення, і відкрийте Pocket account, щоб ви могли зберегти всілякі цікаві матеріали для читання, і повернутися до них пізніше.

3.Торкніться основи за допомогою мережевих контактів

Можливо, ви не збираєтесь проводити події в мережі або відвідувати галузеві конференції та заходи, але це не означає, що ви повинні дозволити вашим професійним стосункам застоюватися. Гей, ми всі в могли би використовувати більше зв’язків.

Зверніться до деяких своїх контактів (особливо тих, з якими ви не спілкувались деякий час), надішліть їм цікаву прочитану статтю або просто дружню, заохочувальну записку. Або попросіть їх запланувати віртуальний чат з кавою. Окрім того це чудовий спосіб боротьби з самотністю, яка виникає разом із застряганням вдома.

4.Створіть персональний веб-сайт або блог

Всі чули поради щодо розвитку свого “особистого бренду”. І хоча ця фраза сама по собі може надихнути, це концепція дійсно має певну вагу, особливо якщо ви прагнете встановити більший рівень довіри у своїй галузі або вважаєте, що можете скоріше вирішити питання пошук роботи.

Один зі способів створити власний бренд – це створити персональний веб-сайт або блог. Це дасть вам простір, де ви зможете продемонструвати якусь із своїх найбільших робіт або написати поради щодо тем які вас тривожать.

Переконайтесь, що ви також ділитесь своїм веб-сайтом та блогом у своїй мережі, особливо якщо ви створюєте ресурси або пишете теми, пов’язані з вашою кар’єрою. Так ви підкріпите свій авторитет і покажете, що вклались у свою роботу.

5.Створіть кілька шаблонів та шпаргалок

Незважаючи на те, що конкретна кількість варіюється, підраховано, що середній працівник витрачає еквівалент одному робочому дню на тиждень, просто шукаючи інформацію, необхідну для ефективної роботи.

Звучить знайомо? Ви можете зекономити багато часу зробивши кілька зручних шаблонів та шпаргалок, на які ви можете посилатися при потребі.

Чи трапляється що ви знову і знову пишете подібний електронний лист? Створіть шаблонну відповідь на це повідомлення, тоді вам потрібно буде лише поміняти потрібні дані.

6. Підтримайте проект за межами зони комфорту

Легко застрягнути у своєму нинішньому положенні, і це, безумовно добре відчувати себе в комфорті. Виведіть себе із зони комфорту, добровільно подавши проект, за який ви зазвичай не бралися б.

Ви не тільки подасте своїй команді таку потрібну руку допомоги (і, справите враження на свого начальника в процесі), але і сподіваємось, знову запалите почуття ентузіазму щодо своєї роботи, особливо коли ваші щоденні обов’язки починають робитись буденними.

7.Прочитайте ділову книгу

Існує багато книг, які пропонують глибокі знання у різних галузях, чи хочете ви дізнатися про початок власного бізнесу, зібрати стратегії для керівництва командою або освоїти тактику ведення переговорів.

Хочете зробити читання ще веселішим? Попросіть когось із колег чи близьких друзів прочитати книгу одночасно з вами (думайте про це як про власний імпровізований клуб книголюбів). Ви будете почувати себе трохи більше пов’язаними.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Під час Першої світової війни уряд США особливим указом відніс морозиво до продуктів “життєво необхідних для підвищення морального духу солдатів”.

Подорожі

Карантин


Читайте також