Цікава та корисна інформація

Telegram, найкорисніше

Кількість різноманітних месенджерів та додатків здається зараз досягла свого піку. Щодня з’являється безліч нових все з більшими можливостями. Спочатку це були переписки, потім можна було відправляти фото, зараз же це практично соц мережі в яких ми спілкуємось, читаємо новини, вивчаємо щось нове. Одним із найпопулярніших зараз є Telegram.

Що це

Telegram був створений Павлом Дуровим, як безбечна платформа для комунікації, він з братом винайшли такий тип шифрування повідомлень аби його не могли викрити спецслужби. Отже в першу чергу це надійний засіб передачі приватної інформації чи особистої чи бізнесової.

Отож підбірка деяких найкорисніших телеграм сторінок та ботів для вас.

Однією з популярних зараз, в умовах карантину звичайно є сторінка МОЗ України. Де публікуються останні дані щодо кількості захворюваних на COVID-19 та рекомендації щодо захисту від захворювання.

Також, як не парадоксально, в топах українських телеграм каналів – канали пов’язані з туризмом. Такі як Ветер дует та Lowcost.UA які мають 177,908 та 155,082 тисяч підписників відповідно. Звичайно зараз ніхто подорожувати не зможе, але оптимізм людей тішить.

Далі після подорожей йдуть новини, адже ізоляція це так, але що робиться в Україні та світі знати потрібно. Лідерами є : Mind. Live , Новинач , BBC NEWS Україна, та щотижневий огляд новин у жартівливій формі Телебачення Торонто .

Також у телеграмі можна саморозвиватися, адже для цього нам завжди бракує часу. Студентський портал studwayDIEM, пропонує безкоштовні освітні програми, програми стажувань та багато іншого. Найбільший український портал безкоштовних онлайн курсів університетського рівня Prometheus. Лабораторна миша канал про науку для та науковців, де можна знайти наукові статті та цікаві дослідження.

Ну і просто для розваг. Україномовні стікери , назва говорить сама за себе. Кіноман , з новинками кіно та кіноіндустрії. А що сьогодні? , якщо ви раптом забули який сьогодні день, то цей бот підкаже, не лише день, а й що цікавого сталось у цей день в історії.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Армії утримуються для захисту існуючої системи, а не людей. В майбутньому розумне людство не допустить війни”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Кожен з нас проводить уві сні більше 20 років

Подорожі

Карантин


Читайте також