Цікава та корисна інформація

5 шедевральних фільмів на випадок карантину

Як часто успіх фільму залежить від головного актора та професійної акторської гри. Навіть найгеніальніший сюжет можна легко зіпсувати кепським акторським складом.

Deztop підготував для вас список фільмів з акторами, у яких немає провальних робіт.

“Нафта”  (Даніель Дей-Льюіс)

Рік – 2007
Країна – США

Одного разу головний герой золотошукач Плейв’ю падає з драбини на дно шахти і ламає ногу. Проте йому вдається вибратись. Пізніше він знаходить нафту поблизу Лос-Анджелеса, і заснує невелику компанію.

“Майкл Клейтон” (Тільда Свінтон)

Рік – 2007
Країна – США

В центрі сюжету нью-йоркський адвокат Майкл Клейтон. Одного разу за його послугами звертається одна хімічна компанія. Як виявилось пізніше, вона винна багатомільйонний позов. І тоді Клейтон усвідомлює, як серйозно він влип.

“Вічне сяйво чистого розуму” (Кейт Вінслет)

Рік – 2004
Країна – США

Драма отримала “Оскар” за найоригінальніший сюжет. Вона описує стосунки мрійника Джоела та веселої Клементини. Одного разу, коли дівчина його не впізнає, хлопець розуміє, що тут замішана магія і він вирішує теж стерти її з пам’яті.

“Краса по-американськи” (Кріс Купер)

Рік – 1999
Країна – США

В центрі сюжету 42-річний Лестер Бернем, якого все дістало – робота сімейне життя, лицемірні люди… Одного разу він зустрів подругу своєї дочки і закохався в неї. Після того чоловік намагається зробити все аби привабити юну леді.

“Мисливець на оленів” (Меріл Стріп)

Рік – 1978
Країна – США

Фільм розповідає історію 3 друзів, які служили в піхоті під час війни у В’єтнамі. У ньому розкриваються складні етичні мотиви – самогубство, зрада, психічні розлади, а також торкається питань патріотизму, дружби і честі.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

У що вірити? Топ 5 найпопулярніших релігій у світі

Подорожі

Карантин


Читайте також