Цікава та корисна інформація

ТОП 5 визначних місць, які ви зможете відвідати онлайн

Наша планета повна красивих місць, цікавих музеїв та мальовничих ландшафтів. Але, на жаль, щоб відвідати їх всі, не вистачить життя. Також далеко не кожен може собі дозволити подорожувати кілька разів на рік. На щастя, у 21 століття інтернет є майже у кожного і він дарує вам можливість відвідати найцікавіші місця не виходячи з дому.

Deztop підготував 5 найкращих місць саме для вас. Подорожуйте разом з Deztop!

Лувр, Париж

Чи не найпопулярніший музей світу Лувр славиться кількістю відвідувачів та експонатів. Але, на жаль, саме ці 2 чинники не дозволяють нам об’єктивно оцінити всю велич і красу музею. Адже обійти Лувр за один день практично нереально, а натовпи туристів не дають можливості розглянути експонати. Тому гарним рішенням у даній ситуації буде екскурсія онлан.

Віденська державна опера

Знайти квитки на виставу найбільшого оперного театру Австрії майже неможливо. Проте, завдяки новітнім технологіям, ми можемо бачити ці шедеври, сидячі вдома на дивані, абсолютно безкоштовно.

Зоопарк Атланти

Зоопарк Атланти славиться своєю історією, а також є одним з найкращих зоопарків у США. Протягом усього року у ньому відбуваються свята та різноманітні заходи з тисячами туристів. Тепер ви може спостерігати за ними онлайн, а також вивчати поведінку тварин цілодобово.

Маріїнський театр

Чи не найвідоміший театр Росії з величезною історією тепер доступний для перегляду онлайн. Офіційний сайт театру щодня оновлює програму вистав, які ви можете відвідати з дому.

Метрополітен-опера

Метрополітен-опера – осередок світової музичної культури. Ним керували визначні постаті, на його сцені виступали імениті співаки та світові диригенти. Зараз ви можете переглянути ці феєричні шоу та насолодитися атмосферою, не виходячи з дому.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

American Airlines примудрилися заощадити 40 тис. доларів, кладучи на одну оливку менше в салат пасажирам, що літають першим класом.

Подорожі

Карантин


Читайте також