Цікава та корисна інформація

5 корисних лайфхаків для жінок, з якими щоденні справи стануть приємнішими

Жінки щоденно користуються безліччю речей і навіть не здогадуються наскільки корисними можуть бути деякі з них. Деякі рішення є навіть шокуючими, проте спробувавши один раз, ви більше не зможете відмовитись від цих пристосувань.

Deztop знайшов 5 найцікавіших пристосувань для щоденного застосування. Деякі з них будуть корисними також і для чоловіків.

1.Гаманець, що блокує карточки від інтернет-шахраїв

Зручний гаманець, який вбереже ваші заощадження на банківських картах від шахраїв.

2. Зеркало-Power bank

Здається, це геніальний винахід для модниць. Дівчата проводять години перед дзеркалом, переглядаючи серіал чи слухаючи музику, проте не завжди під рукою є розетка. І тоді цей винахід стане вам у нагоді.

3. Заколка з маленьким набором інструментів

У справжньої господині мусить бути такий девайс, а ваш чоловік просто пишатиметься вами. Тут і лінійка, і прищепка, і навіть викрутка та відкривачка. З таким аксесуаром вам море по коліна.

4. Гребінець для коштовностей

Кажуть, що якщо хочеш щось надійно заховати, поклади на найвидніше місце. Але ця ідея ще геніальніша, бо хто ж здогадається ламати гребінець, щоб вкрасти гроші? Правильно, абсолютно ніхто.

5. Наклейки для туфель на підборах

Не менш геніальний винахід, який стане рятівником взимку. Ходити на підборах це ще те завдання, а ходити на підборах по льоді це взагалі на межі самогубства. Тому сміливо купуйте собі цих маленьких помічників. Ба більше, вони врятують вас від позору ще і на слизькому танцполі.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Повідомлення ззовні надходять у мозок людини зі швидкістю 360 кілометрів на годину

Подорожі

Карантин


Читайте також