Цікава та корисна інформація

ТОП 5 дитячих книг, які варто прочитати і дорослим

Зовсім нещодавно світ відзначав міжнародний день дитячої книги. У зв’язку з цим святом Deztop підготував п’ятірку найцікавіших дитячих книг. Проте, дорослим теж не слід оминати цю підбірку.

Джефф Кінні “Щоденник слабака” (6+)

В центрі сюжету звичайний школяр Ґреґ Гефлі. Автор розповідає про його щоденне життя в формі особистого щоденника героя. Тут і радощі, і сум, і переживання хлопчика, його емоції та проблеми у школі. Він живе у своє задоволення, грається, бешкетує, свариться і ділиться всім зі своїм щоденником.

Ніл Ґейман “Кораліна” (12+)

Одного разу Кораліна, попри всі застороги відімкнула потаємні двері і потрапила в інший світ. В ньому був такий же будинок, як у реальному світі, такі ж мама і тато. Проте між світами була суттєва відмінність – у новому світі все здавалось кращим, яскравішим та добрішим, а нескінченна кількість іграшок оживала і літала по кімнаті. Та згодом дівчинка побачить зовсім протилежну сторону “ідеального” світу.

Шамблі Жоріс “Щоденники Вишеньки” (6+)

10-річна дівчинка мріє стати письменницею і починає вести свій щоденник, аби навчитись правильно складати історії. Більше за все Вишеньці подобається спостерігати за дорослими, адже в них можна навчитись різним цікавинкам. Одного разу вона починає стежити за стареньким чоловіком і записує все побачене у щоденник. І тепер перед нами постає цілий детектив.

Рус Лагеркранц “Моє серце б’ється і сміється” (0+)

Історія розповідає про маленьку дівчинку Дюнне, яка знайомиться з жорстоким світом. Зараз вона абсолютно щаслива 6-річна дівчинка, але поступово вона усвідомлює, що світ не такий казковий, як вона уявляла раніше – люди бувають злими, друзі зраджують, батьки не розуміють. Все це їй доведеться прийняти, і завдяки своєму оптимізму вона спробує все виправити.

Р. Дж. Паласіо “Диво” (12+)

Маленькому Августові доведеться випробувати на собі тяжку долю новенького в класі. Через свою незвичайну зовнішність йому доведеться нелегко, адже діти бувають дуже жорстокими і товаришувати з “дивним” хлопчиком ніхто не хотів. Йому доведеться пережити біль, страждання, любов, сміх і не зламатись.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Повідомлення ззовні надходять у мозок людини зі швидкістю 360 кілометрів на годину

Подорожі

Карантин


Читайте також