Цікава та корисна інформація

Топ 5 мультфільмів, що вартують витраченого часу

Режисери сучасних мультфільмів щоразу намагаються здивувати юних глядачів і створити для них шедевр. Більшість з них, намагаються не тільки показати красиву картинку, але і розкрити важливі теми сучасного суспільства.

Deztop пропонує переглянути п’ятірку найкращих мультфільмів для всієї сім’ї.

Історія іграшок 4 (Toy Story 4, 2019)

Країна – США

“Історія іграшок 4” – остання частина пригод улюбленої компанії – ковбоя Вуді, тиранозавра Рекса, собачки Спіральки та База Лайтера.
Мультфільм торкається питань дружби та свободи вибору. Також він розповість, як важливо відповідати за свої вчинки та підтримувати своїх ближніх у будь-якій ситуації.

Як приборкати дракона 3: Прихований світ (How to Train Your Dragon: The Hidden World, 2019)

Країна – США

Третя заключна частина мультфільму “Як приборкати дракона” продовжує історію головних героїв Гикавки і її дракона Беззубика. Вони намагаються врятувати драконів та створити для них кращий світ, проте їх спіткала невдача.
Мультфільм розкаже про важливість вибору, вміння відпускати, тих, кого любиш, а також про необхідність прийняття всіх сюрпризів, які дарує нам життя – і позитивних, і негативних.

Мірай з майбутнього ( 未来のミライ, 2018)

Країна – Японія

Мультфільм відрізняється непростою сюжетною лінією. Він розповідає про життя маленького Куна, у якого з’являється молодша сестричка.
Стрічка торкається сімейних проблем, зокрема ревнощів між рідними дітьми, боротьби за увагу батьків, а також нерівний розподіл любові батьків до своїх дітей. Мультфільм також відображає переживання хлопчика та його уявний світ, яким він заміняє любов сім’ї.

Хлібодавець (The Breadwinner, 2017)

Країна – Ірландія

В центрі сюжету дівчинка Парвана, батька якої посадили до в’язниці. Це позбавляє сім’ю хлібодавця і ускладнює їхнє життя без чоловічої руки.. Відважна дівчина вирішує перевдягнутись як хлопчик і знайти роботу, аби допомогти родині не померти від голоду, поки батько у в’язниці.
Глибокий мультфільм розкриває питання сили духу та розповідає про складності зустрічі дитини з дорослим життям.

Життя Кабачка (Ma vie de Courgette, 2016)

Країна – Франція

Стрічка описує тяжку долю 9-річного хлопчика на прізвисько Кабачок. Одного разу він випадково вбиває свою матір-алкоголічку і його відвозять до сирітського притулку.
Мультфільм висвітлює проблеми, з якими зустрічаються діти у притулках, відносини батьків і дітей, а також розповість про боротьбу дітей за місце під сонцем.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“В більшості випадків людям завдає біль не те, що відбувається – їх ранять власні очікування”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Джордж Буш і Х’ю Хефнер двоюрідні брати

Подорожі

Карантин


Читайте також