Цікава та корисна інформація

5 книг, які зобов’язаний прочитати кожен

Неважливо чи ви відноситеся до тих, хто готовий жертвувати всім, аби прочитати кілька нових сторінок, чи до тих, хто жодного разу в житті не брав до рук книги – наступних 5 зобов’язаний прочитати кожен хоча би раз у своєму житті.

Deztop з радістю ділиться з улюбленими читачами корисною та пізнавальною літературою.

“Казки для ідіотів” Борис Акунін

Оповідання торкаються тем політики і моралі. Автор сатирично оповідає про проблеми сучасного суспільства через вигадані ситуації. Книга стане особливо актуальною у сьогоднішні дні, хоча сам автор вважає цю задумку не зовсім вдалою, оскільки, на його думку, на такі теми слід говорити прямо, а не через насмішки та літературні звороти.

“Шість срібних куль” Джордж Мартін

Одного разу у маленькому містечку жорстоко вбили дівчину і тоді приватний детектив Ренді Уейд береться за справу і вирішує знайти винного. В ході розслідування вона розуміє, що вбивство пов’язане зі смертю її батька. Тепер Ренді рішуче налаштована довести справу до кінця.

“Французький роман” Фредерік Бегбедер

Автобіографічний роман оповідає історію перебування у в’язниці Бегбедера. Туди він потрапляє за вживання кокаїну. За ґратами Фредерік згадує свою родину, складні відносини з донькою і переосмислює своє життя. Ця подія в житті автора допомогла з’явитись на світ чи не найкращій його книзі.

“Жінка у вікні” А. Дж. Фінн

Смерть чоловіка та доньки порушують психіку жінки і вона заповнює пустоту алкоголем. Одного разу вона помічає, що хтось починає за нею стежити та проникає до її будинку. А можливо це просто галюцинації під дією алкоголю? Тепер дівчина намагається зрозуміти де вигадка, а де реальність.

“Минуло сім років” Гійом Мюссо 

Розлучення Себастьяна і Ніккі здавалось неминучим. Так і трапилось, розвівшись, пара поділила спільних дітей – близнюків Джеремі і Каміллу. Ніккі забрала сина, а Себастьян донечку. Жили вони окремо і, здавалось би, що все налагодилося. Проте одного дня Джеремі зникає і це змушує пару об’єднати зусилля, аби врятувати сина.

Можна поділитись з друзями:


Читайте також