Цікава та корисна інформація

5 речей, які давно слід було винести з вашої квартири

Ми звикли зберігати абсолютно все, чим користувались колись. Зізнайтеся, всі ж вкотре перекладали старий годинник з місця на місце зі словами “колись пригодиться”. І це колись ніколи не настає… За все життя таких речей назбирується просто незліченна кількість адже для старих речей “колись” так і не настає і ми купуємо нові, які згодом теж відправляються у довгий ящик. Всі вони створюють хаос і дискомфорт у будинку.

Вам може здатись, що у вашому будинку сміття немає, але Deztop підкаже, де його знайти.

1.Шкільні та студентські зошити

Відірвати від серця шкільні зошити дуже тяжко. Проте більшість діставали їх із запиленої коробки щонайбільше 2-3 рази. Тому немає потреби збирати на них пил. Краще зробіть послугу екології – здайте ваші шкільні зошити та книги на макулатуру.

2. Зарядні пристрої

Б’юсь об заклад, для цього сміття у вас є спеціальна шухляда чи навіть тумбочка. Ви вже давно купили новий смартфон і старе зарядне вам уже не потрібне, або і взагалі телефонів з таким роз’ємом більше не виготовляють? Просто покладіть його у смітник, воно вам більше ніколи не знадобиться.

3. Будівельні матеріали

Досвід показує, що розрахувати будівельні матеріали для ремонту з точність 100% практично нереально. Тому завжди щось залишається – трішки фарби, кусочок ламінату чи шматок шпалер. Можете сміливо все викидати! Адже ви навряд чи будете клеїти шматок шпалер посередині стіни, а фарба просто напросто засохне швидше, ніж зможе стати вам у нагоді.

4. Непотрібні подарунки

В кожного є полиця зі статуетками і іншими подарованими з ввічливості дрібницями. Вони не приносять нам ні користі, ні естетичного задоволення, і викинути шкода. Постарайтесь знайти їм інше застосування або продайте, а на майбутнє натякніть своїм друзям та колегам не дарувати вам такого.

5. Сережки без пари

Швидше за все, друге половинку ви їй не знайдете, а купити зможете тільки пару – навіщо вам три сережки? Ви можете віднести дорогоцінності в ломбард, або ж, якщо річ вам дорога – ювеліру. Він допоможе дати друге дихання вашим прикрасам, наприклад переплавити у кулон, і ви зможете носити його щодня, а не просто зберігати як пам’ять, яку ви більше не використаєте.

Можна поділитись з друзями:


Читайте також