Цікава та корисна інформація

ТОП 5 фільмів, що принесуть вам заряд позитиву на весь день

Кожен жанр фільму має свою мету – навчити, розвеселити, налякати, зацікавити. Вибираючи фільм ми орієнтуємось саме на неї, так би мовити, шукаємо фільм “під настрій”. І часто, коли сумуємо, ми не шукаємо той, під який можна поплакати, а шукаємо той, який може розвеселити у тяжку хвилину.

Deztop знайшов 5 кінострічок, які гарантовано піднімуть вам настрій у будь-якій ситуації.

Мільйон способів втратити голову (A Million Ways to Die in the West, 2014)

«Мільйон способів втратити голову» – це свого роду пародія на вестерн, яка розповідає про особливості життя на Дикому Заході – постійна стрілянина, алкоголь, бійки, відсутність комфортних умов для життя. Крізь увесь фільм пронизується лінія кохання головного героя, який намагається добитися прихильності незнайомки.

Знову вдома (Home Again, 2017)

«Знову вдома» – романтична кінокомедія про мати-одиначку. Розійшовшись з чоловіком, Еліс вирішує почати нове життя і разом з 2 доньками переїжджає до Лос-Анджелеса. Мати вмовляє Еліс здати в оренду квартиру 3 чоловікам і згодом вони їй допомагають у роботі. Але раптом повертається колишній чоловік.

Гіпопотам (The Hippopotamus, 2017)

В центрі сюжету колишній поет Тед Воллес, який займається написанням рецензій на неважливі п’єси та останній часом дозволяє собі багато випивати. Одного дня його звільняють. Неочікувано його наймають розслідувати дивні зцілення, що відбуваються у маєтку багачів. Такої розв’язки не очікував ніхто.

Цей незручний момент (Un moment d’égarement, 2015)

Цікава комедія розповідає про двох нерозлучних друзів, які вирішують відпочити без дружин, однак беруть з собою 17-річних доньок. Під час відпочинку зав’язується роман між 45-річним Лораном та юною Луною, донькою найкращого друга Антуана. Проте події закручуються зовсім не так як бажала Луна, тому вона підставляє коханця.

Алоха (Aloha, 2015)

Коли головний герой Браян Гілкрест втрачає роботу, у нього з’являється шанс повернутися. Чоловіка відправляють на військову базу на Гаваях, де він знайомиться з красунею Елліс. Неочікувано з’являється його дружина, з якою вони розійшлись багато років тому.

Можна поділитись з друзями:


Читайте також