Цікава та корисна інформація

Топ 5 захоплюючих фільмів для всієї родини

Здається, перегляд фільмів – улюблене заняття в кожній родині. Проте, мало є таких кінострічок, які припадуть до душі кожному члену сім’ї. Тоді пани на вечір летять в тар-тарари.

Спеціально для таких випадків Deztop віднайшов 5 фільмів, які будуть до вподоби і батькам і малечі.

Полліанна ( Pollyanna, 2003)

Надзвичайно добрий фільм про мрійливу дівчинку Полліанну, яка переїжджає жити до суворої тітоньки. Перед смертю батько навчив донечку у всьому шукати позитив. І дівчинка, наслідуючи батьковий приклад, знаходила щось добре навіть у геть кепській ситуації. Поллінна навчить кожного не падати духом і знаходити любов та красу у кожній дрібниці.

Мій друг Містер Персіваль (Storm Boy, 2019)

В центрі сюжету багатий бізнесмен та щасливий голова родини Майкл Кінглі. Проте одного разу він пригадує своє дитинство і вирішує розповісти своїй онучці казкову історію малюка на прізвисько Штормік (Фінн Літтл) і осиротілого пелікана – Містера Персиваля. Кінострічка описує неймовірну історію дружби та взаємної підтримки.

Марлі та я (Marley & Me, 2008)

Фільм розповідає про молоду пару журналістів, які весь час по вуха в роботі. Головною фігурою кінострічки є життєрадісне песеня Марлі, якого подружжя заводить в якості перевірки готовності до батьківства. Проте Марлі виявився дуже активним і не дав господарям спокою ні на хвилину.

Патрік (Patrik, 2018)

Доля Сарі випала нелегка: батьки не розуміють, коханий покинув без пояснень, а кар’єра геть не складається. На додаток до всього цього, дівчина отримує розбещеного песика Патріка. Вона не в захваті від такого розвитку подій, проте ще не уявляє наскільки мопс змінить її життя.

Бенджі (Benji, 1974)

Фільм оповідає про доброго собаку Бенджі з маленького техаського містечка. Він не має дому, тому мешканці залюбки його підгодовують. Одного разу 2 малюків, які були особливо добрими з собакою, викрадають. Тоді Бенджі зі своєю подругою вирушають на порятунок.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

У Англії в 17-му столітті синоптиків за помилковий прогноз погоди піддавали смертній карі.

Подорожі

Карантин


Читайте також