Цікава та корисна інформація

5 книг, після яких життя перевернеться з ніг на голову

У кожного в житті були моменти, які змінили життя на “до” і “після” – відкриття чогось нового, втрата близької людини, життєві труднощі… Тоді ви розумієте, що ваше життя безповоротно змінилося. Ви усвідомлюєте, переосмислюєте та дивитесь на речі геть під іншим кутом. Проте, щоб змінити свій погляд на життя, не обов’язково переживати переломні моменти, іноді достатньо прочитати чужу історію.

Deztop підготував 5 таких історій, після яких ваше життя не буде таким, як колись.

“Багатий тато, бідний тато” Роберт Кійосакі

Книга Роберта Кіосакі у форматі притч розповідає чому вчать дітей багаті батьки – і не вчать бідні. Автор наголошує на проблемі фінансової грамотності та намагається навчити кожного примножувати свої статки та створювати власний бізнес. Кіосакі пояснює як зробити, щоб гроші працювали на вас, а не ви на гроші.

“Як здобувати друзів і впливати на людей” Дейл Карнегі

Ця книга навчить вас легко заводити нові знайомства, здобувати нових друзів та не боятись спілкуватись з незнайомцями. Вона допоможе вам знайти в собі впевненість виступати на публіці та впливати на людей. А також, прочитавши книгу, ви почнете жити на повну, з легкістю розширюючи свій круг знайомств.

“Полліанна” Елеонор Портер

Маленька Полліанна навчить кожного помічати красу у дрібницях. Дівчинка завжди шукала позитивні моменти у кожній ситуації, навіть, якщо трапилось щось жахливе. Такому світлому оптимізму варто навчитись кожному, і ви почнете помічати, що насправді життя прекрасне, сповнене любові, радості і щастя.

“Сто років самотності” Габрієль Гарсія Маркес

Без зайвих побоювань, цю книгу можна назвати шедевром. Події роману відбуваються у вигаданому містечку Макондо. Голова сім’ї Хосе Аркадіо Буендіа був засновником міста. Місто часто відвідують цигани, які знайомлять місцевих жителів з новинками та світовими відкриттями. Один із циган Мелькіадес залишив пергамент, який Ауреліано береться розшифровувати. Але коли йому це вдалося, місто уже зрівнялося з землею.

“Мері Поппінс” Памела Ліндон Треверс

Ця добра книга розповідає про юну няню-чарівницю, яка прийшла на порятунок сім’ї Бенксів, яка не може впоратися з дітьми. Вони змінили вже десяток нянь, проте жодна з них не змогла впоратись із завданням. І тоді на порозі будинку з’являється загадкова і рішуча юна леді.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Життя планети за 60 секунд! Топ 8 реальних фактів

Подорожі

Карантин


Читайте також