Цікава та корисна інформація

ТОП 5 непередбачуваних детективів

Deztop зібрав для вас кращі детективи, які змусять вас відчути неймовірний калейдоскоп емоцій і точно не залишать вас байдужими.

Я бачив Диявола (2010)

У центрі сюжету спеціальний агент Кім Су Хен, який веде пошуки вбивці своєї дружини. Незабаром йому вдається вийти на слід маніяка на ім’я Чан Ген Чхоль. Однак, віддати його поліції чоловік не бажав, помсту він планував довгу і жорстоку.

Медовий місяць (2018)

Як і належить трилеру, події відбуваються у віддаленому від цивілізації будинку. Туди Елізабет привіз новоспечений чоловік і попросив лише про одне – не заходити в одну єдину кімнату. Але її, як і будь-яку жінку, перемогла цікавість. І поки коханого не було вдома, вона зважилася відкрити потайні двері.

Лялька (2016)

Одна заможна пара наймає няню Грету для свого сина на час їх відсутності. Коли дівчина приїжджає в будинок, з’ясовується, що об’єкт догляду – лялька-копія померлого сина подружжя. Грета не на жарт здивувалася, проте господарі просять поводитись з ним як з живою людиною.

Одним менше (2013)

Головний герой фільму Віктор планує помсту босові, за наказом якого знищили всю його сім’ю. Однак в плани Віктора втручається Беатріс, яка мала компромат на нього, і тепер дівчина вимагає допомогти їй помститися кривдникові.

Істерія (2018)

Фільм розповідає про пацієнт психіатричної лікарні, який повертається до додому після курсу лікування. Проте там розпочинається ланцюг жахливих подій. Герой ще не розуміє чи це галюцинації чи реальність. Намагаючись розібратись, він починає сходити з розуму.

Можна поділитись з друзями:


Читайте також