Цікава та корисна інформація

5 романтичних фільмів, в які ви закохаєтеся з першого погляду

Всі ми звикли до заїжджених сюжетів, де багач закохується у служницю чи істинне кохання розривають певні обставини, але в кінці герої все одно разом. Але чому ж ми знову включаємо їх, якщо знаємо, чим усе закінчиться? Та просто, тому що такі кінострічки нас окриляють, дають зрозуміти, що коли-небудь все точно буде гаразд і, що кохання таки існує.

Deztop знайшов 5 романтичних кінострічок, від яких захоплює дух та переповнюють емоції.

Після (After, 2019)

Згідно з американськими фільмами, життя після вступу в коледж змінюється на “до” і “після”. Це саме така історія. Вступивши в коледж, старанна студентка, зустрічає зухвалого бунтаря. І їхнє життя безповоротно змінюється.

Народження зірки (A Star Is Born, 2018)

В центрі сюжету музикант-п’яниця Джексон Мейн. Одного разу він знайомиться з юною співачкою Елі. Між ними спалахує гарячий та пристрасний роман. Чоловік допомагає недосвідченій співачці досягти успіху. Однак тим самим він губить свою кар’єру. Кінострічка поєднує в собі відмінну акторську гру та драматичний сюжет.

Схиблений на часі (Time Freak, 2018)

Студент факультету фізики Стіллман, який нещодавно розійшовся з коханою Деббі, намагається зрозуміти чому так відбулося. На допомогу йому приходить друг Еван. Пізніше Стіллман вирішує змайструвати машину часу, аби вернутись в щасливі часи з Деббі та не допустити розриву. Проте всі його старання лише погіршували ситуацію.

Він і Вона (Monsieur et Madame Adelman, 2017)

Фільм розповідає про випадкову закоханість Віктора і Сари. На першій зустрічі вони ще не усвідомлювали як сильно змінять долю одне одного. Декілька днів після тієї зустрічі вони вже не уявляли життя одне без одного.

Чи вмієш ти зберігати секрети? (Can You Keep a Secret?, 2019)

Молода Емма Корріган працює у компанії «Панда». Одного разу, проваливши багатообіцяючу зустріч, дорогою додому дівчина напивається з горя. Під дією алкоголю вона виливає душу випадковому компаньйону, який згодом виявляється керівником цієї компанії.

Можна поділитись з друзями:


Читайте також