Цікава та корисна інформація

ТОП 5 таємничих книг, які змусять вас втратити зв’язок з реальністю

Детективи занурюють нас у вигадану автором історію з різноманітними персонажами, у кожного з яких своя доля. Ми співпереживаємо, радіємо та сумуємо разом з ними. Часто проникаємо у їхнє життя настільки, що переймаємо їх емоції на себе і забуваємо про свої особисті проблеми та рутинні справа.

Саме такої цілі досягають книги, які Deztop підготував спеціально для вас.

“Гострі предмети” Гіліян Флінн

Книга розповідає про журналістку Каміллу Прейкер, яку відправили у давно забуте нею рідне місто розслідувати вбивство 2 дівчат. Вона уже багато років не поверталася туди і не підтримувала зв’язок із родиною. Проте, аби виконати поручене завдання дівчині доведеться заглянути у своє минуле.

“Чужинець” Стівен Кінг

Одного разу у Флінт-Сіті було знайдено жорстоко катоване тіло дитини. Поліція на всі 100 впевнена у причетності шкільного вчителя Террі Мейтленда, адже всі знайдені докази свідчать проти нього. Однак не все так просто… У цей день чоловік знаходився далеко від місця вбивства і міг з легкістю це довести. Але як тоді його відбитки опинились на місці вбивства?

“Невидимець” Герберт Джордж Уеллс

Одного разу до готелю «Карета і коні» приїжджає містичний гість. Він ніколи не знімає верхнього одягу, а голова обмотана бинтами. Чоловік пояснив, що давним давно отримав травму, через яку змушений так виглядати. Однак таке пояснення не викликало довіри, а навіть більше, спричинило ряд підозр у мешканців, які прозвали його “невидимкою”.

“Велика маленька брехня” Ліян Моріарті

Роман описує долі трьох абсолютно різних жінок, які здавалося б ніколи не мали зустрітися. Проте жахливим збігом обставин їхні дороги перетнуться. Книга описує маленьку брехню, яка стане величезною трагедією.

“Інферно” Ден Браун

В центрі сюжету професор Роберт Ленгдон, який неочікувано прокидається у лікарні з пораненою головою. Він усвідомлює, що не пам’ятає абсолютно нічого за останні кілька днів. Лікарка Сієнна Брукс повідомила, що він отримав струс мозку внаслідок кульового поранення. Згодом його починає переслідувати дивна жінка на ім’я Ваєнта, яка вбиває одного з лікарів, щоб добратись до професора. Проте Сієнна і Роберт втікають і переховуються у неї на квартирі.

“У тихому болоті” Пола Хокінс

Роман розповідає про дівчину Джулс, яка нещодавно втратила сестру і тепер їде у рідне місто, щоб забрати сирітку племінницю. Дівчина не хоче повертатись туди, адже спогади про своє дитинство воліла б забути назавжди. Приїхавши у містечко, Джулс переслідує нав’язлива думка, що її сестру вбили. Можливо, вона боїться не дарма …

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

American Airlines примудрилися заощадити 40 тис. доларів, кладучи на одну оливку менше в салат пасажирам, що літають першим класом.

Подорожі

Карантин


Читайте також