Цікава та корисна інформація

7 ознак того, що ви старієте

Спочатку ми ростемо, а потім починаємо старіти. Ніби все зрозуміло – простий закон природи. Однак ніхто не знає точно в якому віці закінчується перший та починається другий період.

Саме тому Deztop підготував 7 трішки іронічних фактів, які допоможуть вам розібратись у цьому питанні.

Вечірка ще не почалась, а ви вже хочете додому

Тож до головних ознак старіння належить відсутність бажання відвідувати вечірки. Між гучною гулянкою до ранку і сном ви однозначно виберете сон. І це не дивно… Адже ви багато працюєте, втомлюєтесь і роки вже не ті, аби тратити залишки сил на вечірку.

Ви добровільно починаєте прибирання

Ті, хто з дитинства педантично ставились до чистоти можуть відразу пропускати цей пункт. А ось любителям творчого безладу слід звернути увагу. Бажання навести порядок проснулось у вас не просто так – ви старієте.

У вас є улюблений продуктовий магазин

Не спішіть дивуватись цьому факту, мовляв, кожен надає перевагу якійсь мережі магазинів. Проте, коли ви починаєте старіти “улюбленим” стає той магазин, до якого ви звикли. Навіть, якщо у ньому піднімуться ціни, з’явиться грубий персонал чи знайдуться зіпсовані продукти, ви продовжите його відвідувати, виправдовуючи за кожен промах. Просто, тому що так зручно, просто, тому що ви звикли, просто ви старієте.

Ваші однолітки народжують дітей

Ця ознака з’являється у досить ранньому віці, оскільки сім’ї починають заводити в середньому у 25 років. Зверніть увагу, що мова йде про свідомих, запланованих дітей. Якщо уже всі ваші друзі та знайомі нажили хоча б по одній дитині, ви починаєте усвідомлювати, що старість не за горами.

Вам перестає подобатись сучасна музика

Скоріш за все, на прикладі ваших батьків, бабусів та дідусів ви помічали, що музика, яку вони слухали в юності залишається з улюбленою в старості. Тому, якщо ви все частіше гортаєте в низ свого плейлиста і ностальгуєте за піснями зі шкільної дискотеки – ви починаєте старіти.

Коли ви влаштовуєте вечірку з друзями, сусіди про неї навіть не здогадуються

Згадали свої шумні вечірки у студентські роки? Як би сильно ви не намагалися приховати вчорашню вечірку, вам не вдавалось – сусіди вас випереджали. Однак зараз ви спокійно запрошуєте друзів в гості, адже ваша “вечірка” обійдеться тихим чаюванням і розмовами про насущні проблеми.

Старі фільми кращі, ніж сучасні

Ви надасте перевагу вдесяте передивитись старий-добрий фільм, ніж виберете щось вартісне серед сучасних кінострічок. Коли ви починаєте старіти сучасні задумки стають вам незрозумілими, тому і нецікавими для перегляду.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

За останні 5 хвилин Земля пролетіла 6 тисяч км

Подорожі

Карантин


Читайте також