Цікава та корисна інформація

5 елементів декору, які давно слід було викинути

Мова піде не лише про застарілі тренди, але і про нефункціональні та непрактичні меблі. Ми часто купуємо щось, тому що це модно, гарно розрекламовано, та і зрештою всі друзі вже купили. Але насправді ці речі виявляються геть не зручними у побуті та користуванні.

Deztop зібрав для вас 5 елементів декору, які в 2020 перестали бути трендовими і вимагають смітника.

Розкладний диван замість ліжка

При виборі спального місця ви надаєте перевагу диванам-трансформерам, оскільки вони займають менше місця та створюють менший безлад своїм виглядом. Однак, варто зауважити, що швидше за все ви зовсім скоро перестанете його складати щоранку. Тож ваш громіздкий розкладений диван виглядатиме в рази гірше, ніж акуратне ліжко. Та і сати на дивані доволі таки незручно.

Трельяж

Хто не знайомий з терміном “трельяж” просто згадайте дзеркала у будинках ваших бабусь, які складались з трьох частин, дві з яких закривались. Такі дзеркала залишились давно у минулому. Вони займають багато місця, непрактичні у використанні та і мити 3 дзеркала довше, ніж одне. Тому, якщо ви ще досі не викинули таке дзеркало – пора це зробити.

Крісло-мішок

Безумовно сидіти в ньому доволі зручно. Проте придбавши собі таке крісло, ви добровільно розміщуєте збірник пилу посеред кімнати. Швидше за все, користуєтесь ви ним не частіше, ніж раз на тиждень, адже відпочивати часу немає. Інші шість днів крісло благополучно збирає пил. Також воно займає доволі багато місця і забирає багато простору. І зрештою, коли завітають гості, посадити їх не буде куди, адже пропонувати крісла-мішки всім не зовсім коректно, та і навряд чи у вас є десяток зайвих.

Скляний стіл

Звісно, такий стіл виграшно виглядає в інтер’єрі та на фото. Однак він абсолютно не практичний. Його складно мити і взагалі робити це потрібно постійно, оскільки він часто брудниться. Якщо ви поставите такий стіл у себе вдома, то він слугуватиме лише прикрасою, або ж ви просто застелите його скатертиною і будете ним користуватись, однак він втратить свою естетичність. За таким столом неможливо ні їсти, ні працювати, адже він швидко дряпається, чи навіть може тріснути та розбитись.

Сервант

Здається, давно пора сказати “ні” застарілим шафам зі скляними дверцятами, що були модними в Радянському Союзі. Тоді вони були елементом розкоші та виставковою площадкою кришталю. Однак зараз цим нікого не здивуєш, а швидше викличеш здивування.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

5 причин свербіння голови та способи їх усунення

Подорожі

Карантин


Читайте також